Ona je bila velika ljubav neprežaljenog Massima: ‘Živjeli smo intenzivno, lijepo, a onda smo sve zeznuli’

Massimo (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

Prije točno godinu i pol, 23. prosinca 2022. godine, preminuo je Massimo Savić, jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih pjevača u povijesti Hrvatske. Osim što je bio glazbenik s brojnim nezaboravnim hitovima i koncertima, kolege s glazbene scene sjećaju ga se kao predanog, duhovitog čovjeka koji je u njihovim životima ostavio neizbrisiv trag.

No njegov život je, također, bio veoma turbulentan, o čemu je i sam umjetnik otvoreno javno govorio. Jedna od priča iz Massimovog života tiče se i njegove burne ljubavne veze s čuvenom Bebi Dol, pravog imena Dragana Šarić.

Kako je izgledala ta ljubav, možemo zamisliti tek iz rijetkih osvrta Massima Savića, ali i iz snimke na kojoj zajedno pjevaju ‘Sunce sja, trava miriše’.

‘Život na visokoj nozi’

“Bio je uporan i jednom me je u zračnoj luci dočekao s cvijećem. Tada je počelo sve”, otkrila je jednom prilikom Bebi Dol.

“To je bilo jedno jako veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška. Uvijek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živjeli smo na visokoj nozi sve do rata. Živjeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to”, ispričao je jednom Massimo.


Podsjetimo, jugoslavenska pjevačica Dragana Šarić Todorović, poznatija kao Bebi Dol 1991. godine predstavljala je Jugoslaviju na izboru za pjesmu Eurovizije sa svojom pjesmom “Brazil”. Danas ova 61-godišnjakinja živi u beogradskoj četvrti Vračar, no ne tako otmjenim životom kakvim je živjela prije. Naime, prošle je godine privukla pažnju javnosti zbog tvrdnji da se hrani u pučkoj kuhinji u Beogradu.

Nećete vjerovati kome je posvećena pjesma ‘Moj lipi anđele’: ‘Priča je vrhunska, možda i povijesna’


Komentari