On je razlog zbog kojeg Nini Badrić osmijeh ne silazi s lica: ‘To je enormna količina ljubavi’

Nina Badrić (Foto: Instagram)

Mnogima omiljena domaća pjevačica, 52-godišnja Nina Badrić izdala je svoju najosobniju pjesmu s nadolazećeg albuma – “Moji ljudi”. Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb.

“Pjesma ‘Moji ljudi’ je najosobnija pjesma na novom albumu. Napisala sam je prije gotovo četiri godine i za mene ima posebno emotivno značenje. Ja znam u svome srcu kome sam ju posvetila. Ona nosi jednu iskrenu emociju i govori o povratku sebi spoznajama i zatvaranju kruga života.

Miro Buljan je producent ove pjesme i mislim da joj je pronašao baš pravu mjeru kao i redatelj spota Darko Drinovac koji je video zamislio vrlo intimno”, kazala je pjevačica o svojoj novoj pjesmi.

“Ja mislim da je život satkan od borbe”

A povodom izlaska iste, Nina je u razgovoru za InMagazin iskreno otkrila što je to što je svaki dan iznova tjera da daje svoj maksimum i uživa u danima i kad oni nisu najidealniji.

“Ja sam odlučila biti happy i ja ti na taj način živim. To ne znači ”Budite sretni makar vas život šibao, morate se smijat!” – ne! I isplakat se treba! I posvađat se, isplakat se, provesti dan u krevetu ispod plahte, ne izlazit, ne pričat ni s kim, ne javljat se nikome – sve je to za ljude.


Ja mislim da je život satkan od borbe. Život čine onih par trenutaka koji zabljesnu u našim životima, a sve ostalo je borba”, priznala je 52-godišnjakinja koja kroz svakodnevne borbe prolazi u društvu svog vjernog četveronožnog ljubimca, psa Tota.

Nina Badrić odlučila ispuniti posebnu želju jednoj obožavateljici: ‘Neodoljiva’

“On je pas mog života”

“Kažem da sam najljepšu stvar poklonila samoj sebi, a to je Toto, moj pas. Nasmijem mu se ujutro, nasmijem mu se navečer. On je velika obaveza. Svatko tko ima životinju zna da je to velika obaveza, ali enormna količina ljubavi, enormna količina tog smijeha kojeg imam s tim psom, i ja ga sad već zovem da je on pas mog života.

Kao da neki mali čovjek živi u njemu, nas dvoje pričamo, šećemo”, razdragano je pojasnila Nina te dodala: “Pričam sa psom, ljutim se na njega, i on se na mene naljuti. Kad ga ostavim doma samog on se ljuti.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Komentari