Omiljeno lice HRT-a se pohvalilo lijepim vijestima: Čestitku uputili i s javne televizije

Ognjen i Zlata (Foto: Facebook/HRT)

Poznati HRT-ovac, voditelj emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, Ognjen Golubić pohvalio se na svom Instagram profilu još jednim velikim uspjehom.

Naime, 50-godišnjak je uspješno završio svoju treću po redu Ironman utrku koja se ovih dana održavala u Španjolskoj, točnije, u Barceloni. Kako je i sam otkrio u objavi, najzahtjevniju utrku odradio je u spomen na prerano preminulog prijatelja.

“Ironman utrka u Španjolskoj. Calella, Barcelona. Prije više od godinu dana bila je ideja da to bude njegov prvi full. No za Vladu su neke više sile imale druge planove”, započeo je Ognjen emotivno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ognjen Golubić (@ognjen.golubic)


“Bio je ovo jedan veliki gušt”

“I baš zato, za našeg predobrog i uvijek nasmijanog – ovaj je bio za njega. I pratio me po putu, osjetio sam da dobacuje i da se smije na svakom kilometru. I baš zato bio je ovo jedan veliki gušt.

Još sve to poklopilo se da je utrka na rođendan mog tate, tajming nije mogao biti bolji. Pa dečki – ovaj je bio za vas. Hvala vam što ste me cijelim putem pratili”, poručio je voditelj koji se u triatlon zaljubio sasvim slučajno prije koju godinu kad je na spomenutu utrku išao kao podrška prijatelju.

Inače, Ognjen je u Barceloni uspješno preplivao 3.8 km, vozio bicikl 180 km te istrčao 42,2 km i sve u nevjerojatnom vremenu od samo 12 sati, 41 minutu i 28 sekundi.

HRT objavio snimku svojih voditelja, gledatelji u nevjerici: ‘Ajme, ‘oprao’ Severinu u sekundi’

“Mislit će da privatiziramo javni prostor”

Njegov uspjeh nije prošao nezamijećeno ni na HRT-u pa su se istim tako pohvalile kolege iz emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, Mirko Fodor i Zlata Muck Sušec, koji su u sklopu emisije čestitali kolegi na velikom uspjehu.

“Idemo pohvaliti našeg prijatelja”, kazao je Mirko prije početka priloga na što je Zlata uzvratila: “Mislit će da idemo malo privatizirati javni prostor”.

“Ma nije to privatizacija, to je sportski uspjeh”, istaknuo je ponosno Fodor te poručio: “Svaka čast Ogi”.


Komentari