Omiljeni televizijski doktor dugo se borio s teškom bolesti: ‘Zapanjila me ta bol, to nije bio život’

Dr. House, Hugh Laurie, (Foto: Imdb)

Glumac Hugh Laurie, kojeg je proslavila uloga dr. Gregoryja Housea u seriji House, i njegova supruga Jo Green ove su godine obilježili 35. godišnjicu braka, no u njihovom odnosu nisu uvijek ‘cvjetale ruže’.

Naime, njihova ljubav se našla na kušnji nakon što se saznalo da je Laurie imao aferu s redateljicom Audrey Cook, s kojom je 1997. godine surađivao na dječjem filmu The Place of Lions.

Jo Green je suprugu aferu oprostila, a tada je čak napisala i dugačko pismo koje je poslala Cook, a u kojem ju je molila da ostavi njenog supruga.

Foto: imdb

‘Nema riječi koje bi to popravile’

“Nema riječi koje bi popravile ono što se dogodilo. Krivnja je na meni. I zapanjilo me to što se dogodilo. Ta bol koju su svi osjetili. I to me promijenilo”, priznao je Laurie kasnije, koji je zbog svega zapao u depresiju.

Godinama je išao na intenzivne psihoterapije, a nije mu bilo lako ni za vrijeme snimanja serije, zbog koje se morao preseliti u Los Angeles daleko od obitelji.

Mirjana Hrga o temi koja je podijelila Hrvate: ‘Da imam djecu, isto bih ih odgojila’


“Ne bih rekao da je snimanje serije olakšalo situaciju za moj brak. Poboljšalo ga? Mislim da se ni to nije dogodilo. Raditi na seriji, koja se emitira svakog tjedna, je kao se pridružiš mornarici i odeš na drugu stranu svijeta na 10 mjeseci. No istina je da koliko god situacija bila izazovna, netko negdje ima još ekstremniju njezinu verziju. Zbog toga mislim da oko nekih stvari treba šutjeti i ne žaliti se”, rekao je jednom prilikom za Daily Mail.

“Nisam bio spreman za sve to. Nisam imao život izvan tog mjehura. Znali smo završiti snimanje između ponoći i četiri ujutro. Nakon toga bih išao ravno u krevet. Nije to bio baš život”, ispričao je.

Laurie se u međuvremenu počeo baviti i glazbom, a 2014. godine stigao je i u Hrvatsku u sklopu europske turneje na kojoj je promovirao album Didn’t It Rain s grupom The Copper Bottom Band.


Komentari