Omiljena pjevačica otkrila da je teško bolesna: ‘Sretna sam što sam živa’

Halsey (Foto: Instagram)

Američka pjevačica Ashley Nicolette Frangipane, javnosti poznatija kao Halsey, u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu progovorila je o svom zdravstvenom stanju otkrivši kako je bolesna.

Naime, iako 29-godišnja glazbenica nije otkrila s čim se bori, iz objave se da nagovijestiti kako su u pitanju lupus i leukemija jer je označila neprofitne organizacije koje se bave tim problemima.

U potresnoj objavi pjevačica je s pratiteljima podijelila niz fotografija i videa iz bolnice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli halsey (@iamhalsey)


“Sretna sam što sam živa”

“Ukratko, sretna sam što sam živa”, napisala je i ujedno otkrila da je snimila novi album. U sklopu istog objavljena je i prva pjesma ‘The End’ u kojoj pjeva o tome kako “svakih nekoliko godina doktor kaže da sam bolesna”.

“Rekla sam da si dajem još dvije godine da budem bolesna. Kad budem imala 30 godina, ponovno ću se roditi i neću biti bolesna. Izgledat ću super, imat ću energije i moći ponoviti svoje dvadesete u tridesetima”, kaže 29-godišnja pjevačica u snimci koju je podijelila.

Inače, Halsey je i ranije govorila o svom lošem zdravlju.

Preminuo glumac iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’: Bila mu je dijagnosticirana teška bolest

Bolesna većinu svog života

“Bila sam bolesna većinu svog odraslog života”, kazala je glazbenica jednom prilikom, a prije dvije godine otkrila je kako joj se zdravstveno stanje pogoršalo.

Liječila se, između ostalog, od endometrioze i Sjögrenovog sindroma koji je čest autoimuni reumatski poremećaj karakteriziran prekomjernom suhoćom očiju, usta i drugih sluznica


Komentari