Oglasila se Tina nakon završetka ‘Braka na prvu’: ‘Zbog tebe i dalje plačem’

Brak na prvu. (Foto: RTL)

Tina i Tiago svoj su odnos u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ prekinuli na vrlo buran način. Ono što se činilo kao idiličan početak ozbiljne veze, preko noći se pretvorilo u pravi fijasko, a drama je eksalirala u posljednjoj epizodi popularnog showa.

Tina se naime potpuno emocionalno raspala pred stručnjacima sociološkog eksperimenta prije no što je uspjela išta reći. Posebno ju je boljela činjenica što je Tiago otišao bez pozdrava iz njihovog zajedničkog stana, te je dodala da joj je tijekom emisija Tiago davao dosta miješane signale. Nakon posljednje emisije, simpatična Slovenka sada se o svemu oglasila na društvenim mrežama.

Na svojem TikTok profilu objavila je video u kojem se obratila direktno pratiteljima. Zahvalila im je što su pratili njene avanture na malim ekranima, te na podršci koju je dobivala tijekom socijalnog eksperimenta. Zatim je odabrala nekoliko dobivenih komentara sa mreža, koje je javno pročitala i prokomentirala.

@tinamammamia

Brak Na Prvu 2024 finito! 🍾🍾🍾🍾🍾🍾hvala vam ljudi moji Ig;tinamammamia

♬ original sound – tinamammamia🍋


Podrška iz Slovenije, ali i Monaka

“Puno vas je plakalo sa mnom, kažete da ste se od mog ponašanja nečemu naučili. Neki od vas i dalje pamte moje riječi, puno vas je doživjelo istu stvar. Neću ni reći stvarno koliko poruka mi je došlo, nisam mogla na sve odgovoriti. Napisali ste mi da sam hrabra, jaka, lijepa, emotivna, energična, autentična, žena zmaj”, čitala je Tina.

“Poruke su stigle iz Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije, Njemačke, Norveške, a i Monaka”, otkrila je Slovenka. Za kraj se ponovno svima zahvalila na lijepim riječima i podršci, te poručila da njeno iskustvo ne bi bilo to što je bez ovakvih povratnih informacija. Njeni pratitelji na ovo su reagirali novim nizom komentara.

“Ja sam se jako rasplakala”, “Najdivnija osoba ikad! You go girl”, “Ma Tina ti si kraljica, ono što prava žena treba biti”, “Samo hrabro, super si cura”, “Zbog tebe i dalje plačem”, “Ti si nešto najbolje što sam vidjela na tv-u, nažalost on je narcis, imala sam slično iskustvo”, samo su neke od reakcija.

Odlazak bez pozdrava

Podsjetimo, Tiago je svoj odlazak počeo opravdavati shvaćanjem da se Tina u nekim stvarima ne može promijeniti. Optužio ju je da je flertovala s njegovim prijateljem, iako je zapravo ona spajala prijateljicu s njim. Kasnije je izrazio zanimanje za njezinu prijateljicu, što je Tinu jako povrijedilo, a kad je idući dan otišla s njom proslaviti rođendan i vratila se kući, Tiagovih stvari više nije bilo.

“Zvala sam, pisala poruke i dobila jednu u kojoj je pisalo da sam ‘za na cestu’ i da se zabavljam sa svojom savješću zauvijek”, istaknula je Tina. Po povratku u Kopar pokušala ga je opet kontaktirati, što je on izbjegavao. Pri gledanju scena iz showa, ustvrdio je da je umoran od slamanja srca curama te da se želi sačuvati za buduću ženu.

Stručnjakinja o mogućim posljedicama Braka na prvu: ‘Strašno, to je bilo toliko loše’


Komentari