ODUŠEVIO PUBLIKU U SATIRIKONU: Zvonimir Boban kao mali švercao kazete Michaela Jacksona, ali i pisao poeziju (VIDEO)

Facebook/Satirikon

Jučer je Tarik Filipović u svojoj emisiji Satirikon ugostio Zvonimira Bobana, jednog od najvećih nogometaša svih vremena, te Vedrana Mlikotu i Kseniju Prohansku.

Opuštenoj atmosferi emisije Satirikon koja se sinoć u 21 sat prikazivala na prvom programu HTV-a doprinijeli su svi njezini gosti. Voditelj emisije, Tarik Filipović, svoje je goste ispitivao o prošlosti, a dosta se razgovora vodilo o djetinjstvu u Dalmatinskoj zagori koje je obilježilo njegove goste. Tako je Zvone Boban otkrio neke dosada nepoznate, ali simpatične detalje iz svoje prošlosti i nestaštluke iz djetinjstva.

Ispada da je Boban bio jako snalažljiv dok je kao dječak bio u internatu nogometne škole u Zagrebu. Rođen Imoćanin, u Zagrebu je krao bonove za menzu u Šubićevoj ulici, jer bi novac potrošio na druge stvari, poput flipera i igrica. Osim toga, preprodavao je i švercane kazete marki, a nabavljao ih je od jednoga vozača autobusa iz Münchena.

“Duran Duran, Michael Jackson, svega je tu bilo, iako sam ja slušao Azru i rock. I kada bi šofer donio kazetu, dao bih mu novac, uzeo dupli kazić i šajbaj! I onda sam po školi prodavao kazete”, kroz smijeh je ispričao Boban.

Facebook/Satirikon
Facebook/Satirikon

I glumac Vedran Mlikota nadovezao se na dogodovštine iz djetinjstva, pa je ispričao kako je nogometna ekipa iz njegove osnovne škole izgubila utakmicu jer je igrala protiv Bobanove ekipe. “Pobijedili su 1:0 jer je on zabio gol'”, kazao je Mlikota. No, niti Vedran Mlikota nije skrivao svoje tajne iz djetinjstva.

Počinio sam najgoru pljačku u povijesti Zagvozda – pljačka kapelice svetog Nikole. Nije bilo love, a stalno smo kupovali sladoled kod lokalnog slastičara pa smo frend i ja potrgali metlu i na dršku nalijepili magnet i tako pecali novčiće. Ubrzo su me stigle dvije kazne: proljev od sladoleda i stari me po guzici namlatio,” kroz smijeh je rekao Mlikota.


Na kraju emisije Mlikota odrecitirao emotivnu pjesmu “Imotski” koju je napisao Boban osobno, a koja je nastala na njegovom putu za Milano.

“Na cesti mi se prispavalo, pa sam stao sa strane. Sanjao sam Imotski i tako je nastala pjesma”, zaključio je Boban te oduševio sve prisutne, piše tportal.hr. 

>>>BAGEROM MU SRUŠIO LOKAL: Policija otkrila tko je Bobanu restoran sravnio sa zemljom


Komentari