Odluka je brzo pala: Viktor otkrio na što je potrošio nagradu od 30 tisuća eura

Viktor otkrio što je učinio s nagradom (Foto: RTL)

U napetoj završnici prve sezone hrvatske inačice kulinarskog showa ‘Hell’s Kitchen’, pobjedu je odnio 36-godišnji Francuz s hrvatskom adresom, Viktor Vercoustre.

Viktoru je dostojan protivnik u finalu bio 12 godini mlađi Vehid, no, Francuzov autorski meni ipak je za dlaku bio bolji te je 36-godišnja otišao kući s bogatom nagradom.

Osim mogućnosti rada u restoranu LD na Korčuli, koji ima Michelinovu zvjezdicu, Viktor je u sklopu nagrade osvojio i 30 tisuća eura, a sad je otkrio na što je potrošio taj iznos.

Viktor je pobjednik Hell’s Kitchena (Foto: RTL)

“Kupio sam si automobil”

“Kupio sam si automobil, ostalo je za uživanje. Malo za putovanja, a ostavio sam i dio novaca za lokal”, ispričao je kuhar za RTL Danas. Također, u razgovoru je otkrio i kakav je osjećaj biti prvi pobjednik ovog showa.

“Osjećaj pobjede je uvijek najslađi. To je završetak koji sam sanjao i svakako sam ponosan na sebe”, rekao je te dodao:

“Imam tu iskricu i strast za kuhanjem, kao i izdržljivost i kreaciju. Imam i organizaciju u poslu. Trudim se”.


Viktorova pobjeda naljutila dio gledatelja: Prozvali produkciju zbog jednog detalja

Podsjećamo, Viktor, kojeg je domaća javnost imala priliku upoznati i u prošlogodišnjoj sezoni ‘MasterChefa’ na Novoj TV gdje u prvom, audicijskom krugu, nije impresionirao tadašnji tročlani žiri koji ga je poslao kući, nije skrivao uzbuđenje nakon što je proglašen pobjednikom ovogodišnjeg ‘Hell’s Kitchena’.

“Trebalo mi je to u životu, malo sam stagnirao, volim ići u nešto i dati sve od sebe. Ovaj trofej mi znači jako puno, sav trud koji sam unio od svoje 15. godine kad sam počeo u restoranima, kad nemaš slobodnog dana, kad radiš sezone, 12-15 sati dnevno – danas se sve to isplatilo, vratilo! Nezaboravno iskustvo”, poručio je nakon završetka showa.


Komentari