Odlučio je sve raskrinkati: Charles nastavlja s iznošenjem detalja, Ella neće biti oduševljena

Charles Pearce (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Nakon što je jučer iznenadio pratitelje na Instagramu odlučivši po prvi put progovoriti o razvodu od Elle Dvornik, 47-godišnji Britanac Charles Pearce danas je nastavio u istom tonu.

Naime, Charles je jučer putem Instagram Storyja demantirao određene priče koje su se pojavljivale u medijima otkako su u kolovozu prošle godine on i Ella potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

U sklopu svoje ispovijesti priznao je i kako on “nikad nije bio onaj koji je varao”, a danas se dotaknuo odnosa s odvjetnicom koja ga zastupa u procesu razvoda.

Charles neočekivano progovorio o životu s Ellom: ‘Trebao sam vjerovati sebi, a ne lažima’

“Ja nisam negativac”

“Neki novinari su mi se javili da me pitaju jesam li u romantičnoj vezi sa svojom odvjetnicom… zar ozbiljno?”, započeo je Charles, a potom otkrio prirodu njihovog odnosa.


“Je li moguće da odvjetnica koja svoj posao obavlja na visoko profesionalan način bude stavljena u neprimjeren kontekst medija samo zato što je žena?

Dosta mi je medija koji uključuju moje prijateljice da bi od mene pokušali napraviti negativca – ja to nisam. Zvijezda (Zvjezdana) je moja odvjetnica, profesionalac koji se bori za moj slučaj”, poručio je 47-godišnjak.

Charles progovorio o odnosu s odvjetnicom (Foto: Instagram)

“Došla je u London s manje od tisuću eura”

Inače, u jučerašnjoj objavi na Instagramu Charles je otkrio kako su se on i Ella upoznali 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela.

“Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.

“Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti”, poručio je Charles za kraj.


Komentari