Obrat u slučaju Ivanišević-Dragović: Skandal o kojem svi pričaju dobio svoj nastavak

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević (Foto: CROPIX/kolaž)

Krajem prošle godine Hrvatsku je potresao skandal u koji su bili upleteni bivši supružnici, 52-godišnji proslavljeni tenisač Goran Ivanišević te nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica, 45-godišnja Tatjana Dragović.

Naime, kako je tada dospjelo u javnost, tenisač je podigao niz tužbi protiv bivše supruge i njihove 20-godišnje kćeri Amber, a Tatjana je Gorana tužila za obiteljsko nasilje.

Međutim, sad je došlo do novog obrata, piše Nacional.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović (Foto: Damjan Tadić / CROPIX)

DORH odbacio prijavu

Općinsko državno odvjetništvo je odbacilo prijavu Tatjane Dragović za obiteljsko nasilje protiv Gorana Ivaniševića, ali je, kako piše Nacional, nisu obavijestili o tome. Time joj je onemogućeno da sama preuzme sudski progon i privatnim putem tuži Gorana.

Šokantno priznanje Tatjane Dragović: ‘Bojim se za vlastitu sigurnost, a egzistencija mi je ugrožena’


Podsjećamo, Tatjana i Goran zajedno su bili od 1998., a vjenčali su se 2009. u američkom gradu San Pedro, daleko od očiju javnosti, kada su već imali dvoje djece. Vijest o razvodu stigla je samo četiri godine nakon vjenčanja, 2013., a sve do prije koji mjesec mnogi su vjerovali kako bivši supružnici njeguju prijateljski odnos.

Goran i Tatjana u braku su dobili kći Amber i sina Emanuela (Foto: Damjan Tadić/CROPIX)

Oglasio se na Instagramu

Međutim, Goran se sredinom listopada prošle godine oglasio putem svog Instagram profila i otkrio kako tuži bivšu suprugu, zbog, kako je istaknuo u objavi koju je naknadno uklonio, novca koji je zaradio prije i tijekom braka.

A osim novca, prema pisanjima domaćih medija, sporan je bio i luksuzni stan kojeg je Tatjana darovala njihovoj 20-godišnjoj kćeri Amber koja se također našla na listi tuženih.


Komentari