Objavljen video s druge probe Baby Lasagne, fanovi oduševljeni jednim detaljem: ‘To je to’

Baby Lasagna na probi uoči natjecanja (Foto: Eurovision.tv)

I dok obožavatelji odbrojavaju posljednje dane prije početka najvećeg pjevačkog spektakla u Europi, kandidati se svakodnevno neumorno pripremaju i vježbavaju kako bi jednom kad napokon stanu na blještavu pozornicu, ispred publike zasjali u svom punom sjaju.

Tako je i danas održana proba za polufinale Eurosonga na kojoj je nastupilo 15 kandidata, a među njima je bio i naš predstavnik Baby Lasagna. Njemu je ovo druga po redu proba, a kako se čini, obožavatelji su zadovoljniji Lasagninim imidžem danas nego prije nekoliko dana.

Zapravo je riječ o jednom detalju koji je pratiteljima odmah ušao u oko, a riječ je o njegovoj frizuri. Naime, Baby Lasagna je na prvoj probi imao zalizanu kosu što se mnogim fanovima nije svidjelo. Međutim, danas je na pozornicu Eurosonga naš predstavnik izašao s raskuštranom kosom na oduševljenje brojnih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)


Razbarušena kosa je ‘hit’

“Tooo, ponovno s razbarušenom kosom. Molim te, ostavi je ovakvu za polifinale i finale”, “Samo ova frizura”, “Hvala što si vratio frizuru u onaj stari stil ‘neuredne’ kose! Sretno”, “Ostavi se zalizane kose za neku gotik zabavu. Drži se ti ove frizure s Dore”, glase neki od komentara obožavatelja.

Što se tiče kostima, imao je isti onaj od prije prije četiri dana, kada je održana prva proba. Radi se o tradicionalnom kostimu koji podsjeća na narodnu nošnju, točnije, sastoji se od crvenog prsluka ispod koje ima košulju s čipkom i velikim rukavima, a kojeg je za njega (ali i ostatak njegove ekipe) dizajnirala Valentina Pliško.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

Međutim, tu zanimljivostima nije kraj. Nije nikakva tajna da je prema europskim kladionicama Baby Lasagna jedan od vodećih favorita za pobjedu. Točnije, prvo mjesto na ljestvici drži Švicarac Nemo s pjesmom The Code, dok je odmah iza njega naš predstavnik s pjesmom Rim Tim Tagi Dim.

Međutim, u posljednjih se nekoliko dana situacija počela mijenjati na bolje za Baby Lasagnu, pa je tako povećao svoje šanse za pobjedu sa 17 na čak 20 %. Tako je sada Lasagna doista za petama vodećem Švicarcu koji ima 23% šanse za pobjedu.

Stanje na kladionicama / Foto: Eurovisionworld

Ako se situacija nastavi razvijati u ovom smjeru, Hrvatska bi ponovno mogla zauzeti prvo mjesto na kladionicama.

Baby Lasagna pobijedio na važnom eurovizijskom natjecanju, fanovi u nevjerici: ‘Ovo je dan za povijest’


Komentari