Obitelj Marijane Mikulić danas slavi: ‘Majka će dati sve od sebe, zahvalna sam’

Marijana Mikulić (Foto: Instagram screenshot)

U obitelji glumice Marijane Mikulić danas se slavi poseban dan. Naime, glumica je putem društvenih mreža čestitala šesti rođendan svom sinu Jakovu.

“Naše pile slavi šesti. Veseo i zdrav nam bio. Da na tvom putu nailaziš na ljude koji neće samo pomagati tebi da se uklopiš, nego će se htjeti i oni uklapati u tvoj svemir. Da nađeš prave prijatelje, one koji će te voljeti točno takvog kakav jesi’, napisala je u opis uz njegove fotografije.

“Majka će dati sve od sebe, a dragi Bog će učiniti sve ostalo. Zahvalna sam da ima i tamo nekih najpoznatih ljudi koji se trude uljepšati Jakijev život, pa nam je rođendansko jutro počelo tako da je zanijemio kad je ugledao 4 abecede na jednom mjestu”, istaknula je Mikulić uz fotografije svog sina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)


‘Djeca s teškoćama bez mjesta’

Podsjetimo, Marijaninom sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma. Glumica putem društvenih mreža tako nastoji govoriti o izazovima s kojima se takva djeca i njihovi roditelji svakodnevno suočavaju te tako podignuti svijest o tome.

Inače, Mikulić je tako nedavno ukazala na problem koji se dogodio početkom nove školske godine. “Prvi dan nastave. Djeci s poteškoćama ukinuti pomoćnici u nastavi (ne, nema ih dovoljno ministre, možda da nekad i odete na teren vidjeti kako izgleda u stvarnosti ono što odlučujete na papiru).

Brojna djeca s teškoćama bez svog mjesta, ne znaju ni u koju školu spadaju jer se loptaju njima od škole Gradu, od Grada Ministarstvu pa tako ukrug. Je l’ nemamo mi nekog kome je stalo do ove države i naroda, a da bi se time i bavio – bez da i državu i narod komada, siluje i hračka? Ili kako često znaju pametnice komentirati po portalima – tko nam je kriv kad rađamo takvu dicu”, zaključila je Mikulić tada, a njezina objava skupila je brojne lajkove i komentare podrške.

Marijana Mikulić bijesna zbog onog što je mnoge dočekalo na prvi dan škole: ‘Otkud im uopće pomisao’


Komentari