Novo razočarenje za farmera Ivicu: ‘Željela sam ga malo zavesti i probati’

Ivica (Foto: RTL)

Nova epizoda ‘Ljubav je na selu’, večeras od 20.15 sati na RTL-u, donosi nastavak spojeva, a ostatak farmera pokušat će se još više približiti svojim kandidatkinjama.

Ivo se neće baš najbolje snaći pa će ga jedna od njih posebno izrešetati, pustit će i suzu, a sa spojeva će izaći zavezanih ruku. “Kad vidim onaj njezin pogled, kao da me ubija pogledom, sledim se”, otkrit će strah prema jednoj dami.

Nezadovoljna tempom kojim se stvari među njima razvijaju, Amra će strastveno ljubiti Ivicu, i to nekoliko puta, a kad pokaže da mu to nimalo ne smeta, neke će djevojke komentirati kako su mislile da je mladi farmer puno povučeniji tip.

Između Amre i Ivice je pao poljubac (Foto: RTL)

“Željela sam ga malo zavesti i probati”

“Željela sam ga malo zavesti i probati”, komentirat će odlučna Amra, no neće biti posve zadovoljna njihovim romantičnim trenutkom. Ipak, djevojka koju je Ivica najviše želio poljubiti njegovu će ponudu, nakon viđenog, glatko odbiti…

Ilija će i dalje imati oči samo za Ružu, a jedna će njegova kandidatkinja otkriti da na njegovu farmu više ne želi ići jer se previše razočarala: “Ne želim ga bolje upoznati!”

Darkove dame svog će ozbiljnog farmera pokušati malo omekšati i natjerati ga da počne više pričati o emocijama, a on će priznati kako mu zbog jedne srce ipak brže kuca.


Vatroslav se oglasio o navodnoj vezi Valentine i Tonija: ‘To kod muškarca nije toliko bitno’

Neće proći bez trzavica

Za kraj dana, voditeljica Anita Martinović pripremit će neočekivani izazov za farmere i kandidatkinje, koji neće proći bez trzavica…

Nova epizoda showa ‘Ljubav je na selu’ na rasporedu je već večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.


Komentari