Novo lice emisije ‘Dobro jutro Hrvatska’ o traumatičnom iskustvu: ‘S 12 godina sam doživjela taj šok’

Katarina Katušić (Foto: Facebook Dobro jutro Hrvatska screenshot)

Dobro jutro, Hrvatska je kultna HTV-ova emisija koja svako jutro pred malim ekranima okuplja velik broj gledatelja, a neki je prate još od prve epizode koja je emitirana prije čak 32 godine.

U ponedjeljak je sve vjerne gledatelje emisije dočekalo jedno malo iznenađenje kada su na ekranu vidjeli posve novo lice. Radi se o Katarini Katušić koja je u ovj epizodi imala svoju meteo premijeru.

Ova mlada meteorologinja je otkrila kako su je kolege lijepo prihvatile i da je zadovoljna dobrodošlicom koju su joj iskazali. Kao novo lice popularne emisije, Katarina je odlučila otkriti nekoliko zanimljivih detalja o sebi.

Jako se boji grmljavine

Tako je kazala da se boji grmljavine. “S 12 godina sam doživjela šok kada je munja udarila neposredno u blizini moje kuće. Probudila me usred sna i sve otada se bojim”, opisala je svoje traumatično iskustvo Katarina.

Iako se boji grmljavine, Katarina se, kako se čini, ne boji brzih automobila jer je otkrila kako je zanima Formula 1. “To je sport pun fizike, momčadski sport. Zanima me i strojarstvo kojeg sam djelomično i studirala tako da ta ljubav prema formuli traje više od desetljeća”, kaže meteorologinja.


Kaže kako ne može izdvojiti najdražeg vozača ovog adrenalinskog sporta te da su joj svi dragi, a posebno oni mlađi.

Podsjetimo, ovu dugovječnu emisiju trenutno vodi dobro uigrana ekipa voditelja koji su ujedno postali i zaštitini znak emisije, a to su Davor Meštrović, Zlata Mück Sušec, Doris Pinčić Guberović, Mirko Fodor, Ognjen Golubić, Maja Ciglenečki.


Komentari