Novinar RTL-a šokirao gledatelje usred javljanja uživo: ‘Nemam druge opcije, doviđenja’

Foto: RTL

Hrvatsku su ovih dana zahvatile iznimno visoke temperature, a svakim danom živa u termometru raste sve više. Zemlja se suočava s toplinskim valom, zbog čega je izdano crveno upozorenje. Stručnjaci neprestano daju savjete kako lakše podnijeti ove nesnosne vrućine, no unatoč tome, sve je više intervencija hitne pomoći zbog toplinskog vala.

Jedan od najjednostavnijih načina za rashlađivanje tijela je tuširanje ili kupanje, što je odlučio učiniti i novinar informativnog programa RTL-a, Boris Mišević. Reporter RTL-a danas je bio u Karlovcu kako bi provjerio kakvo je stanje u gradu na četiri rijeke i je li tamo lakše disati.

Tijekom prijenosa uživo za središnju informativnu emisiju RTL-a Danas, razgovarao je s Nikicom Spudićem iz HGSS-a, koji je pojasnio na što treba paziti prilikom plivanja u slatkoj vodi i koje opasnosti vrebaju.

@danas.hr Borise, legendo ❤️ RTL-ov Boris Mišević u javljanju uživo napravio nemoguće i skočio u rijeku: ‘E, nemam druge opcije!’ #visoketemperature #kupanjeurijeci #karlovac #rtldanas #danashr #rtlhrvatska #fyp ♬ original sound – Danas.hr

Okupao se usred javljanja

“Kad se već uživa na ovakvim kupalištima, treba paziti da se ide na uređena kupališta i na uređene skakaonice te treba paziti da se nekome ne skače na glavu”, upozorio je Spudić.

Na kraju razgovora, Boris Mišević je zamolio svog sugovornika da mu pričuva stvari. Snimatelj mu je skinuo mikrofon, a Mišević je pozdravio gledatelje riječima: “Toliko je vruće da nemam druge opcije nego da se pridružim ovim plivačima. Doviđenja” rekao je i nakon toga je skočio u rijeku kako bi se osvježio.


Gledatelji RTL-a uočili detalj koji ih je razbjesnio: ‘Pa to je zakonom zabranjeno’

Voditelji RTL-ove središnje informativne emisije, Tomislav Jelinčić i Ivana Brkić Tomljenović, nisu mogli zadržati smijeh te su komentirali: “Kakav završetak prijenosa uživo, lijepo je ovako završiti radni dan.”

Video ovog neobičnog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama, a na TikToku su se pojavili brojni komentari. Neki su bili šokirani zbog skoka: “Kako se usudi tako vruć skočiti? Nije baš pametno,” dok su drugi bili oduševljeni: “Haha, kako vam vadi mast,” i “Najbolji je.” Snimka je u kratkom roku skupila već preko tisuću lajkova.


Komentari