NOVI ŠOKANTNI ZAHTJEV UPUĆEN KRALJEVSKOJ PALAČI: Odbjegli par traži susret s kraljicom Elizabetom!

screenshot

Meghan Markle (40) i princ Harry (36) opet iznova šokiraju nakon što su odbjegli iz kraljevske palače i odselili u Ameriku. Baš kada je svijet pomislio da su zaključili ovu priču par je opet zatražio je sastanak s kraljicom Elizabetom II, a vijest je odjeknula svim britanskim medijima, javlja The Sun.

Palača je šokirana, jednako kao i cijela Velika Britanija, a Mehgan i Harry se nadaju da će ih kraljica primiti u dvorac Windsor, te da mogu doći sa sinom Archiejem (2) i tromjesečnom kćerkom Lilibet.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji navode da bi možda Meghan i Harry zaista htjeli vidjeti kraljicu, ali čudno je nakon svega što se događalo ove godine. Ljudi iz palače su jako iznenađeni ovim potezom, pogotovo od vojvotkinje od Sussexa.

Od palače još uvijek nije stigao nikakav odgovor na njihov zahtjev jer kraljica još uvijek nije odgovorila odbjeglom paru. Budući da kraljica Elizabeta još uvijek nije upoznala svoju unuku Lilibet koaj ima tek tri mjeseca, pretpostavlja se da će ipak popustiti, a u međuvremenu svi iščekuju rasplet ove napete situacije.

Naime, nakon šokantnog intervjua koji je odbjegli par iznio u emisije slavne Oprah Winfrey i u kojem su iznijeli brojne optužbe na račun kraljevske obitelji, nisu se susreli sa kraljicom, pa bi ovo bio njihov prvi susret.

Osim toga, Princ Harry je nedavno bio zatečen smrću svoga djeda Philipa, pa se susreo s drugim članovima obitelji prije nekoliko mjeseci, s ocem Charlesom (72) i starijim bratom Williamom (39) koji su ga optužili da je zbog supruge Meghan iznevjerio svoju obitelj.


Cijeli svijet vjerno iščekuje nastavak ove priče, te se mnogi pitaju hoće li se susret ipak ostvariti.


Komentari