Novi povijesni uspjeh Baby Lasagne: Ovo je napravio još samo Ivo Robić

Povijesni uspjeh Baby Lasagne (Foto: Ivana Grgic / CROPIX, Damir Skomrlj / CROPIX)

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, postigao je još jedan veliki povijesni uspjeh. Naime, njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ ulazi na britansku ljestvicu top singlova.

Od idućeg tjedna, pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ ulazi na 70. mjesto službene britanske top-liste. Inače, osim pjesme Baby Lasagne, u top 100 ušle su još tri pjesme s ovogodišnjeg Eurosonga.

Radi se o britanskom predstavniku Olly Alexanderu, koji je na 34. mjestu s pjesmom ‘Dizzy’, kao i pobjedničkoj pjesmi ‘The Code’ koja je na 49. mjestu. Također, na 81. mjestu nalazi se Nizozemac koji je diskvalificiran s natjecanja.

Povijesni uspjeh

Važno je napomenuti da se ulazak Baby Lasagne na britansku ljestvicu top singlova može smatrati povijesnim uspjehom. Prije njega to je uspjelo samo jednom domaćem izvođaču. Riječ je o Ivi Robiću koji je s pjesmom ‘Morgen’ 1959. godine bio na 23. mjestu britanske top liste.

Podsjetimo, Baby Lasagna jučer je na društvenim mrežama objavio kako se njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ nalazi i u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu.


“Kako je ovo moguće? Rim Tim Tagi Dim je na 45. mjestu najslušanijih pjesama na Spotifyu. Uz Beyonce i Taylor Swift. Kako je moguće da se ovo događa?” napisao je Baby Lasagna na Instagramu.

Baby Lasagna otkrio što se događalo iza kulisa: ‘Bilo je napeto, neki su se čak i posvađali’


Komentari