Novak Đoković se otvorio o svom odnosu s Jelenom: ‘Ne slažemo se u svemu’

Novak Đoković u Dubrovniku (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Srpski tenisač Novak Đoković sa suprugom Jelenom ima dvoje djece, sina Stefana i kći Taru. Ne krije da je svjestan grešaka u odgoju djece, a o tom pitanju je i progovorio za Blic.

“Ne slažemo se u svemu. Kao što je rekla Jelena, to je normalna pojava u jednoj obitelji. Dodao bih još jednu stvar, kada smo postali roditelji… Roditelji nekako oživljavaju način na koji su se njihovi roditelji ponašali prema njima”, započeo je Đoković.

“Kako smo mi proveli djetinjstvo, kako smo mi odgajani, to je jednostavno ukorijenjeno u našem genetskom kodu i onda se to odražava na naš način roditeljstva“, komentirao je Đoković.

Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram)

‘Treba produbiti razgovore o roditeljstvu i traumama’

“Naravno da je važno biti svjestan toga i težiti tome da budemo još bolji nego što su naši roditelji bili prema nama. Naravno, svi mi volimo naše roditelje i oni su u datom trenutku radili najbolje što su mogli”, opisao je.

Dadilja Đokovićeve djece na mukama, jednu stvar ne smije ni pod koju cijenu: Morala potpisati ugovor


“Razgovor na ovu temu ima za cilj produbiti razgovore o roditeljstvu i naravno o traumama. Svaki roditelj zna najbolje za svoje dijete, ali je potrebno biti otvorenog srca i uma te poslušati ljude koji su stručni u tom području s ciljem da se nešto novo nauči i primijeni. Greške svi pravimo, na njima se uči. Važna je posvećenost i pažnja koju na kraju pridajemo djeci”, zaključio je za Blic.

Kad je u pitanju odgoj djece Đokovićeva supruga je svojedobno na jednom panelu otkrila kakva je situacija u njihovoj obitelji. “Stefan i Tara prva su generacija djece u našoj obitelji koja nikada nisu dobila batine. Dobivala sam ih od roditelja, majke prije mene, oca, djeda, bake, Novak također”, podijelila je s javnošću.

 


Komentari