Nova zvijezda Supertalenta je bolovala od depresije: ‘Izgubila sam sreću i sve druge emocije’

Kiara je oduševila žiri Supertalenta (Screenshots: Nova TV)

Žiri ‘Supertalenta’ ostao je u šoku nakon nastupa mlade Kiare Crnko iz Kotoribe. Nakon što je najavila da će pjevati hit Whitney Houston, neki od njih su pomislili da je na redu blamaža, a onda se ispostavilo da je Kiara pravi slavuj s iznimnim vokalnim sposobnostima.

Djevojka je u predstavljanju otkrila da boluje od depresije koja joj je dijagnosticirana dok je pohađala peti razred osnovne škole.

Ovo je nastup u Supertalentu zbog kojeg je plakao cijeli studio: ‘Trebam minutu da se smirim’

‘Malo sam pala s ocjenama jer sam pri početku petog razreda dobila depresiju. Uzrok toga je vjerojatno korona, kad smo bili u karanteni nisam se htjela ni s kim družiti i vjerojatno je tako došlo do toga’, objasnila je Kiara.

Kiaru je na audiciji podržala majka (Screenshot: Nova TV)

‘U karanteni budućnost nisam vidjela, izgubila sam nadu i volju za životom, ozljeđivala sam se žiletom, nožem i izgubila sam sreću u sebi i sve ostale emocije zapravo’, iskrena je bila predstavljajući se u ‘Supertalentu’.


‘Taj period je sad iza mene. Sad se trudim preživjeti sve to da me roditelji ne izgube. Trudit ću se da budem bolje za njih’, rekla je Kiara.

Nakon što je otpjevala ‘I Will Always Love You’, žiri je ostao bez teksta, i to pogotovo nakon finalne ‘bravure’ koju je besprijekorno izvela.

Pogledajte Kiarin nastup!

‘Ti kad si ušetala, odmah sam znala da ćeš pjevati, Ali osjetila sam veliki strah i stisnutost i onda si rekla što ćeš pjevati i onda sam mislila – o, ne! I onda dođe to malo senzibilno biće i na prvom tonu svima nama padnu vilice, kaj se upravo desilo? Senzacija!’, rekla joj je Martina Tomčić.

‘Ti si definicija nebrušenog dijamanta, otpjevala si 20-ak sekundi bez ikakve matrice i došla do drugog dijela matrice savršeno točno!’, dodao je Pavao Fabijan Medvešek.

‘Zaista to duguješ ljudima, ti moraš pjevati i dalje!’, rekla je ushićena Maja Šuput, nakon čega je Kiara od svih članova žirija dobila jednoglasno ‘da’ i plasirala se u sljedeću etapu natjecanja.

Motivator iz Supertalenta ne odustaje: ‘Samo gubitnici prljave duše govore tako ružne riječi’


Komentari