Nova supruga Janka Popovića Volarića se pohvalila lijepim vijestima: Ovo su mnogi priželjkivali

Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Nakon što je prošli mjesec u tajnosti izrekla sudbonosno “da” najpoželjnijem neženji u Hrvata, kako su mu nerijetko tepali mediji, glumcu Janku Popoviću Volariću, kantautorica Lovorka Sršen sada se pohvalila lijepim vijestima.

Naime, Lovorka je putem Instagrama otkrila kako je njezin bend “Kensington Lima” izdao svoj novi, treći po redu studijski album.

“Nisam subjektivna nego je svaka pjesma bombon, poslušajte pa ćete vidjeti. A uz standardno neodoljive pjesme Josipa Radića, našla se i jedna moja koja, ako se bogovi kalendara i to-do lista napokon smiluju, uskoro dobiva i spot”, poručila je ponosno glazbenica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lovorka Sršen (@lovorkasrsen)


Godinama gradi glazbenu karijeru

Inače, iako je šira javnost za nju saznala tek nakon što je ušla u vezu s poznatim glumcem, Lovorka godinama već gradi glazbenu karijeru, a njezin solistički prvijenac ‘Delta’ proglašen je singlom 2020. godine po odabiru portala Ziher.hr.

Također, pažnju kritike i javnosti priskrbila je i singlovima ‘Tako lako’, ‘Bez mira’ i ‘Hektopaskali’ kojima je stvorila prepoznatljivi glazbeni identitet, a iako na društvenim mrežama nije pretjerano aktivna, na istima se ipak mogu pronaći fotografije i snimke s brojnih nastupa koje ima po Hrvatskoj.

Podsjećamo, iako sam glumac nije želio komentirati svoje tajno vjenčanje za medije, u javnost su početkom prošlog mjeseca ipak dospjele određene informacije.

Zagrebački glumac prvi put u javnosti nakon tajnog vjenčanja: Svi se čude jednoj stvari

Vjenčanje u krugu najdražih

Tako je poznato da su Lovorka i Janko sudbonosno “da” izgovorili u Zagrebu, a nakon same ceremonije, u krugu najbližih prijatelje i obitelji, slavlje su nastavili u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu.

I premda nije poznato kad točno su započeli svoju ljubavnu priču, zajedno ih se moglo vidjeti još prošle godina na Pulskom filmskom festivalu gdje su privlačili pažnju okupljenih.

Iza Janka je i brak s kolegicom Jelenom Veljačom, dok iz veze iz mladosti ima sina Davida kojeg je dobio sa 18 godina.


Komentari