Njihova borba se nastavlja: Lana Klingor Mihić javila se iz bolnice emotivnom fotografijom

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Lana Klingor Mihić trenutno prolazi kroz najteži životni period. Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna poduzetnica i uzgajivačica pasa proteklih se mjeseci hrabro nosi s nemilosrdnom bolešću od koje je oboljela njezina voljena majka Sonja.

Naime, kako je ranije otkrila, njezina mama pati od demencije, a koliko okrutna može biti ova bolest najbolje svjedoče Lanine objave na Instagramu gdje je ogolila dušu i pokazala kroz što prolazi zadnjih deset mjeseci.

Tako se i jučer ujutro javila iz vozila hitne pomoći, a na fotografiji koju je podijelila mogla se vidjeti njezina mama na krevetu te pjevačica koja joj je, po svemu sudeći, bila pratnja u vozilu.

Lana se javila iz bolnice (Foto: Instagram)

“Idemo dalje u borbu”

I dok je Lanina objava, koja slama srca, kod mnogih joj pratitelja izazvala zabrinutost, pjevačica se naknadno ponovno oglasila, ali ovaj put iz bolnice.

“I ovo smo preživjele. Idemo dalje u borbu. Hvala svima na divnim poruka”, poručila je 44-godišnja Zagrepčanka koja se, nakon svega, u konačnici vratila svom suprugu i djeci u njihov dom.

Također, za vrijeme boravka s majkom u bolnici, Lana je pohvalila i medicinsko osoblje. “Kakvi divni ljudi. Donijela mi je sestra, dok sjedim uz mamu. Koliko predivna gesta”, napisala je uz fotografiju na kojoj se mogu vidjeti kava i čokoladica.


Lana Klingor Mihić javila se iz vozila hitne pomoći, fotografija slama srca: ‘Život je to’

“Život nemilosrdno ide dalje”

Inače, u jednoj od ranijih objava Lana je iskreno priznala kako se ne zna nositi s novonastalom situacijom i količinom tuge koju proživljava zbog svega što joj se događa s mamom.

“Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. I ne znam kako da se nosim s tim. Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat.

A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide… A u meni sve stoji”, napisala je tada poznata Zagrepčanka poručivši kako “život nije Instagram”.


Komentari