Nižu se reakcije gledatelja na novo izdanje Nedjeljom u 2: ‘Auu Aco, al’ si nas zeznuo’

Stanković je jučer predstavio novo izdanje Nedjeljom u 2 (Foto: Tonci Plazibat / CROPIX)

Nakon višemjesečne ljetne pauze, jučer se na male ekrane vratila mnogima omiljena HRT-ova emisija “Nedjeljom u 2”. No, nakon 20 godina emitiranja, gledatelje je jučer dočekalo nešto drugačije izdanje iste.

Naime, kako je sam voditelj i urednik Aleksandar Stanković prethodno najavio, nakon dva desetljeća ugošćavanja političara, odlučio je napravi zaokret te je “Nedjeljom u 2” jučer predstavio u drugačije ruhu.

“Nakon 24 godine došlo je vrijeme da se promjeni karakter emisije Nedjeljom u 2, i to više neće biti politički talk show. Razgovarat ćemo i dalje o relevantnim društvenim fenomenima ali bez premijera, predsjednika i Sabora u glavnoj ulozi. Odmak od politike je moja ideja, nitko me nije natjerao na to”, poručio je Stanković u uvodu emisije.

“Odlučio sam zajednici dati nešto više”

“Odlučio sam u drugom dijelu svoje karijere pokušati dati nešto više ovoj zajednici od nekog, da tako kažem, opet pukog istjerivanja istine s političarima”, dodao je te istaknuo kako će emisija i dalje imati glavnog gosta, a novitet su dva priloga u kojima će se predstavljati ljudi koji imaju nekakav doticaj s glavnom temom.

Tako je u prvoj epizodi nove sezone Stanković ugostio poduzetnika i informatičkog stručnjaka Mislava Malenicu. Sa svojim je gostom razgovarao o poduzetništvu i roditeljstvo, no, čini se kako nisu svi bili oduševljeni novim konceptom omiljene im emisije.


U komentarima na društvenim mrežama javili su se i oni koji smatraju da se Stanković ipak trebao držati provjerenog recepta i u novoj sezoni također nastaviti u uobičajenom ritmu s gostima na kakve su gledatelji emisije naviknuli.

Stanković iznenadio objavom na internetu: ‘Okrećemo novu stranicu’

“Nisam siguran da je ovo pogođeno”

“Jedna od lošijih emisija… čudan lik koji u svom filmu svašta lupeta”, “Ovaj lik ama baš ništa suvislo rekao nije”, “Neproduktivno prenemaganje”, “Ne vjerujem da će ovo potrajati u nekom formatu”, “Beskrajno naporan, a koncept emisije totalno promašen”, “Gledanost će uskoro biti: ‘gasi kamere, motaj kablove’ “, pisali su nezadovoljni gledatelji.

“Nikad dosadniju emisiju nisam gledao”, “Auu Aco, al’ si nas zeznuo”, “Toliko je bilo zanimljivo da sam zaspala na pola emisije. Velike najave, a ono ništa”, “Uvijek sam pratila Nu2, ovo danas je katastrofa”, “Nisam siguran da je ovo pogođeno. Što je falilo emisiji zadnjih godinu, dvije? Izgubit ćete na gledanosti”, kritike su gledatelja HRT-ove emisije.


Komentari