Nives Celzijus nasamarila kćer i pokazala radne navike u obitelji: ‘To radite bolje od većine muškaraca’

Nives Celzijus (Foto: Happy FM)

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svog života, a ovog puta pohvalila se svojom obitelji. Naime, objavila je video i pokazala kako provodi vikend sa kćerkom Taishom.

”Kad mama obeća uzbudljiv dan u prirodi”, piše na videozapisu na kojem se dvije dame veselo ljuljaju, a onda pokazuju radne navike, od rezanja živice, skupljanja, usisavanja, metenja i sl.

”Ja bih odmah s vama, obožavam to raditi”, Jadna moja Tai”, ”Kuku lele vama treba muška ruka”, ”Ako trebate pomoć tu sam”, ”Bolje radite od 70% muškaraca”, ”Žene zmajevi”, “Svaka vam čast”, pisali su im u komentarima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)


Dobri odnosi s bivšim

Osim Taishe, Nives ima i sina Leonea, a dobila ih je u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem. Koliko je ponosna na svoju djecu ne skriva. Jednom je prilikom otkrila da je njezin sin vegetarijanac, a tada je priznala da ponekad još kuha za bivšeg muža.

Nives i Drpić bili su u braku 10 godina, a nakon razvoda 2014. ostali su u dobrim odnosima. Inače, Nives je nedavno postala i teta. Njezina sestra Matea rodila je djevojčicu, koju je nazvala Lu.

Nakon zajedničkog slavlja u Dubrovniku, sin Roda Stewarta obznanio da se rastaje: Pronašao je već i utjehu


Komentari