Nisu znali da ih se snima: O ovom trenutku nakon Prijovićkinog koncerta bruje društvene mreže

Aleksandra Prijović (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Aleksandru Prijović večeras čeka posljednji, peti koncert u zagrebačkoj Areni. I dok oni koji je još nisu imali priliku čuti s nestrpljenjem iščekuju današnji spektakl, društvene mreže i dalje bruje o onome što se dogodilo nakon njezinog drugog zagrebačkog koncerta.

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u punoj Areni (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Naime, u subotu, 2. prosinca, srpska je pjevačica održala drugi po redu koncert u Areni Zagreb, a ubrzo nakon istog, na Tik Toku se pojavila urnebesna snimka koja je do sada pregledana preko 300 tisuća puta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Zaplesali kolo usred garaže

Na videu koji je objavila korisnica spomenute društvene mreže, ekipa koja je bila na Prijinom koncertu, čekajući red za izlazak iz garaže zagrebačke Arene, odlučila je zaplesati kolo.


@a.b.754Dok se čeka izlaz iz garaže poslije Prijovićkinog koncerta jedno kolce 😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷♬ original sound – Maja🦋✨

U jednom trenutku iz nekog razloga glazba se prekinula, pa je ekipa bila nezadovoljna, ali ubrzo je jedan od njih riješio problem glazbe te su nastavili plesati.

Progovorio zaposlenik hotela u kojem je odsjela Aleksandra Prijović: Iznenađeni su ponašanjem pjevačice

Obožavatelji su oduševljeni

‘Prejako’, ‘ovo je hit’, ‘samo Prijovićka može prouzročiti ovako nešto’, neki su od komentara koji se mogu pročitati ispod videa koji se već danima širi među obožavateljima pjevačice.

Inače, srpska pjevačica ovih se dana našla i na meti kritika vlastitih fanova. Naime, nakon što je na četvrtom koncertu ugostila čak četiri gosta, a pravi spektakl izvela zapjevavši na pozornici s Jelenom Rozgom i Lepom Brenom hit ‘Hajde da se volimo’, mnogi su odlučili javno iskazati vlastito nezadovoljstvo.

Prijovićka jednom stvari razbjesnila obožavatelje: ‘Dolazili smo busevima, a tako nam je vratila, nije fer’

‘Prijovićka s toliko gostiju na četvrtom koncertu i s pola sata dužim trajanjem koncerta nego prvi i drugi dan, ispala skroz nekorektna prema fanovima koji su prvi kupili karte za njezine koncerte’, napisao je jedan obožavatelj, a s njim su se ubrzo složili i mnogi drugi.

Aleksandra Prijović na četvrtom koncertu ugostila Lepu Brenu
(Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

‘Prvi koncert je trebao biti bolji od ostalih… ovo uopće nije fer. Atmosfera na ostalim danima je puno bolja, pogotovo zbog gostiju, a da ne govorim o trajanju koncerta na prvom danu i ovome’, dodala je druga obožavateljica.


Komentari