Nina Badrić se javno ‘posula pepelom’: ‘Ispričavam se sebi i svim ženama koje gledaju’

Nina Badrić (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Za razliku od hrvatskih medija, u kojima se škakljiva pitanja ili preskaču ili postavljaju ‘u rukavicama’, u susjednoj Srbiji stvar je potpuno drukčija, a vidi se to i u novom intervjuu s glazbenicom Ninom Badrić.

U holivudskom društvu: Nina Badrić pokazala s kim provodi vrijeme na ljetovanju

U desetominutnom razgovoru voditeljica Hype TV-a istresla je sve škakljive adute te Ninu ispitala o kilogramima, estetskim operacijama i mogućoj ponovnoj udaji.

‘Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana’, iskreno je odgovorila Nina.

‘Ja sam sebe nekako sama stvorila’

‘Sreća zaista ovisi o nama, nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe nekako sama stvorila, mislim da sam ja jedna od onih ‘self made’ žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam’, istaknula je.

‘Izgubila sam nešto na kilaži, ali to je zaista neznatno, ne radi se niti o deset, a kamoli o dvadeset kilograma’ (Foto: Instagram)

‘Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Evo, samo da znate, frajeri!’, rekla je pjevačica kroz smijeh.


Voditeljica ju je upitala i uživa li u pedesetima, a Nina je priznala da joj se percepcija te životne dobi potpuno promijenila otkad je i sama u nju ušla.

(Video) Nina Badrić bez riječi nakon poteza publike na njenom posljednjem nastupu: ‘Ukrali ste mi srce’

Nova perspektiva

‘Prije, iz one perspektive, su mi sve žene, ispričavam se sebi i svim ženama koje gledaju, u tim godinama bile babe, stare babe, ja sam mislila da su jednom nogom u grobu… Koliko god da je životni vijek dug, danas ljudi odlaze brzo i nekako okrutno. Nikad se bolje nisam osjećala nego u pedesetima, barem na ovom početku’, rekla je Nina.

Nina je bila u braku s poduzetnikom Bernardom Krasnićem (Foto: Admir Buljubašić/CROPIX)

Upitana o svojoj kilaži, Nina je iskreno odgovorila: ‘Izgubila sam nešto na kilaži, ali to je zaista neznatno, ne radi se niti o deset, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo, od prvog dana moje karijere meni seciraju izgled, svaki kilogram. To traje od prvog dana do danas, i zahvaljujem se svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži’.

Smeta joj, dakako, neprestano seciranje ženskog izgleda te činjenica da su muškarci u javnom životu tome puno manje izloženi.

‘Mislim da je to jedan teror koji uspješno razbijam evo već 30 godina, ne dam se navući na ta pravila. Ponosna sam na samu sebe što sam uvijek suprotno u tim nekakvim mjerilima… To konstantno seciranje žena u javnom životu, kako izgledaju, je li ostarjela, udebljala, to je već pomalo prešlo u jedan teror i voljela bih da se svi mi opustimo po tom pitanju’, odgovorila je Nina.

‘OD SVOG PARTNERA OČEKUJEM…’ Nina Badrić otkrila što traži u frajeru

 


Komentari