Nina Badrić otišla u ‘noćni lov’: S prijateljicama je pokušala upecati glavnu atrakciju, ali nije uspjela

Nina Badrić (Foto: Instagram)

Pjevačica Nina Badrić i ovog ljeta odmor kombinira s koncertima – uoči nastupa u Karlovcu, nekoliko je dana provela u svojoj ‘ljetnoj bazi’ na otoku Hvaru, a stotinama tisuća pratitelja na Instagramu odlučno je poručila: ‘Ljeto još nije gotovo’.

Nina Badrić se javno ‘posula pepelom’: ‘Ispričavam se sebi i svim ženama koje gledaju’

‘Sinoć u lovu na pršut’, napisala je Nina pored fotografija noćnog izlaska s prijateljicama. ‘Jel’ koja omastila brk?’, upitao ju je chef Mate Janković, a ona mu je odgovorila: ‘Nije, na žalost, prvi ga je pokupija Kerum’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


‘Slabe ste vi pršut tragačice’, dodao je Janković, a pjevačica mu je poručila: ‘Imamo danas drugu šansu, drži palčeve’. Inače, Nina kraj kolovoza na Hvaru provodi s prijateljima iz New Yorka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica već godinama ljetuje u Jelsi na Hvaru. Nakon što se zaljubila u prirodne ljepote mjesta i otoka, tamo je kupila stan u kojem redovito provodi zadnje ljeta, putujući iz svoje ‘oaze mira’ na koncerte koje ima po čitavoj regiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim brojnim koncertima, ovog se ljeta može pohvaliti i novim hitom. Njezin duet s Petrom Grašom, pjesma ‘Nemoj’, na YouTubeu je preslušan gotovo dva milijuna puta, šest tjedana su na samom vrhu liste najslušanijih novih singlova, a stigla im je i nagrada Cesarica za hit srpnja.

(Video) Nina Badrić bez riječi nakon poteza publike na njenom posljednjem nastupu: ‘Ukrali ste mi srce’


Komentari