Nina Badrić neobičnim pitanjem pokrenula niz reakcija: ‘Kojim putem krenuti’

Nina Badrić (Foto: Instagram)

Poznata pjevačica Nina Badrić glazbena je diva koja već godinama osvaja simpatije javnosti. Također, pjevačica je aktivna i na društvenim mrežama, gdje dijeli trenutke iz svog privatnog života i tako često izaziva mnoštvo reakcija.

Njezina posljednja objava na Instagram profilu iz zanimljivog je razloga zainteresirala brojne pratitelje. Naime, Badrić se javila s odmora na grčkom otoku Mykonosu uz tri fotografije. “Kojim putem krenuti”, napisala je u opisu.

Fotografije je podržalo više od šest tisuća njezinih pratitelja, a dio ih se javio i u komentarima. “A di ne krenuti na Mykonosu, to je bolje pitanje”, “Ono kad do ničega nije ti stalo, ono kad bi sve bacila niz rijeku”, “Furaj mala sama sredinom”, “Samo pravo”, “Kud god, napravit ćeš stazu slavnih”, “A ne znam što reći, guštajte Nina”, neki su od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Poseban koncert

Podsjetimo, u subotu 6. srpnja Badrić je posebnim koncertom otvorila manifestaciju Šubićevac live u Šibeniku. Tom prilikom na pozornici joj se pridružio i Tony Cetinski, što je bio prvi put da su imali zajednički koncert. Nastup je započela pjesmom ‘Dat će nam Bog’.

“Kad su me zvali hoću li pjevati na stadionu, rekla sam im: ‘Pa nisam ja Mišo Kovač’,” našalila se Badrić. Okupljeni su zatim uživali u emotivnoj izvedbi pjesme ‘U ljubav vjere nemam’, Olivera Dragojevića.

Također, pjevačica je nedavno proslavila 52. rođendan, što je spomenula u razgovoru s publikom. Pitala ih je znaju li koliko ima godina, na što su joj neki odgovorili 35. Dobro raspoložena Badrić tako je nasmijala fanove u publici.

U obitelji Nives Celzijus vlada neopisiva sreća: Dugo su skrivali malenu, a sad su podijelili prve fotografije


Komentari