Nikolina Pišek zabrinula obožavatelje novom fotografijom: ‘Kaj ti je to s licem, totalno je izobličeno’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Iako će za nekoliko dana proslaviti 51. rođendan, za voditeljicu Nikolinu Pišek vrijeme kao da je stalo. Na njezinom mladolikom izgledu i vitkoj liniji pozavidjele bi i neke puno mlađe, a ni sama Nikolina ne libi se putem društvenih mreža pohvaliti svojim izgledom.

Tako se ispod fotografija koja objavljuje na društvenim mrežama redovno mogu pročitati brojni komplimenti koje joj upućuju obožavatelji, no, čini se da je posljednjom objavom privukla nešto drugačiju pažnju.

Naime, Nikolina se u objavi pohvalila novim modnim dodatkom, a pažnju je ipak ukralo njezino lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


“Lice ti je totalno izobličeno”

“Jasno je k’o dan da ja nisam zvijezda ove fotografije”, napisala je 51-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj pozira u novoj dizajnerskoj  jakni, a pratitelji su ubrzo uočili nešto sasvim drugo.

“Ja se nadam je to loš Photoshop… lice ti je totalno izobličeno”, napisao je jedan od obožavatelja, a u komentarima su se ubrzo javili i drugi s istim mišljenjem.

“Pa inače jesi al’ ovo je zbilja loša fotka, kaj ti je to s licem”, “Zašto to rade sa licem? Koji je sad ovo vrag? Žene koje su i u stvarnosti lijepe… ne razumijem”, pisali su joj pratitelji aludirajući kako je fotografiju prije objave obradila u Photoshopu.

Nikolina Pišek nije štedjela na uređenju kuhinje: Pohvalila se detaljem o kojem mnogi maštaju

Uskoro useljava

Inače, Nikolina se u novoj jakni fotografirala u luksuznoj vili u Šestinama u kojoj se ovih dana radovi privode samom kraju. Naime, već neko vrijeme traje uređenje velebne kuće koju je voditeljica kupila s prerano preminulim suprugom Vidojem Ristovićem.

O istima je Nikolina redovno obavještavala pratitelje pa se nedavno tako požalila kako najgore uvijek izgleda na samom kraju, ali i kako jedva čeka useliti.

“Imam najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plačem od očaja onda se smijem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini”, poručila je tad voditeljica.


Komentari