Nikolina Pišek uređuje svoju luksuznu zagrebačku vilu: Evo kako izgleda dom od 1600 kvadrata

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, voditeljica Nikolina Pišek, koja danas slavi 51. rođendan, donijela je odluku koja je iznenadila mnoge – zauvijek je napustila Beograd i vratila se u Zagreb. Nedavno je započela s uređivanjem vile koju je zajedno s Vidojem kupila, ali je njihove planove prekinula Vidojeva iznenadna smrt 2022. godine.

Prema izvještajima srpskih medija, vila prostire se na 1600 kvadrata te osim prostrane unutrašnjosti, uključuje i veliko dvorište s bazenom. Nikolina je sama osmislila uređenje vile, za razliku od stana u Beogradu koji je bio uređen prema željama njenog supruga. Naime, Vidoje je svoj dom ispunio brojnim umjetničkim djelima.

Posljednjih tjedana Nikolina je redovito dijelila napredak uređenja vile na Instagramu, a nedavno je otkrila i kakav je namještaj odabrala. Osim tamnoplave sofe, izabrala je i ružičasti naslonjač te čak i WC školjku u istoj boji.

Foto: Instagram

Renoviranje ide teško

Nikolina je nedavno otkrila kako napreduju radovi u vili. “Kao i svako renoviranje, ide dosta teško. Imam rok još mjesec dana za useljenje, ali bojim se da to neću moći ispoštovati”, priznala je Nikolina, otkrivajući da su problemi s građevinskim radovima uzrokovali kašnjenje.

Inače, Nikolina je diplomirala dizajn u Zagrebu, ali je priznala kako joj diploma nije puno pomogla pri renoviranju. “Trebalo bi se prepustiti i nikoga ne ugnjetavati, tako da sam to na kraju počela i raditi. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živjeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati, inače to sve izgleda generički”, rekla je Pišek.

Osim renoviranja vile, Nikolina je nedavno progovorila i o važnoj temi rodnog nasilja. Nakon što je Večernji list objavio priču o Daliboru Mataniću, koji je godinama uznemiravao studentice i glumice, Nikolina se oglasila na Instagramu, otkrivajući da je i sama bila žrtva rodnog nasilja.


Vitomira Lončar se pohvalila lijepim vijestima s drugog kraja svijeta: Ima dvostruki razlog za slavlje

Progovorila o teškoj temi

“Što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica… Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvijestim. Proces je trajao godinama. Neke sam stvari spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila sam zašto sam se osjećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da sam trebala reagirati. A nisam. Jer kome da kažem? I što? I kako nakon toga?”, napisala je Nikolina.

Dodala je da je važno da se o rodnom nasilju govori u javnosti i nakon što se stiša galama. “Žene trebaju shvatiti što je neprihvatljivo i da ih njihov osjećaj da se događa nešto loše ne vara. Muškarci moraju spoznati granice i ne doživjeti ih kao zatvor, nego prostor pun zdravije, iskrenije i sretnije interakcije. Da nema straha. Stida. Spuštenih pogleda. Želje za nestajanjem. Mržnje”, zaključila je Pišek.


Komentari