Nikolina Pišek pokazala svoju ušteđevinu pa poručila: ‘Isplati se štedjeti, izbrojali smo dosta’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek posljednjih je dana zatrpana poslom oko dugoiščekivane selidbe u luksuznu vilu u zagrebačkim Šestinama.

Naime, Nikolina je nedavno konačno stigla u svoj dom iz snova, a da će još neko vrijeme živjeti okružena kutijama najbolje govore i snimke koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

“Evo kod mene i dalje nered. Koliko god da se trudim te kutije samo dolaze i množe se. Evo došla su ogledala koja sam naručila prije, ogledala koja su stigla sada ovaj čas i čekaju da budu namontirana”, pojasnila je 51-godišnjakinja u jednoj od snimki na kojoj se vidi unutrašnjost vile u kojoj za sad i dalje prevladavaju kutije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


“Isplati se štedjeti”

“Do tada će čekati ovako spakirana, kao sve što čeka. I tu je nered, stravičan. Još ništa nije našlo svoje mjesto kako bi trebalo, još jedno ogledalo koje čeka svoje mjesto, a mislim da sam ga našla”, istaknula je voditeljica pa potom pokazala na kovanice posložene na hrpe na podu.

“Ovdje smo malo brojali ušteđevinu i izbrojali smo dosta, moram priznati. Tako da isplati se štedjeti ovako, neorganizirano”, našalila se Nikolina dodavši:

“Malo veša po kuhinji, logično, ali lijepo. Doći će sve na svoje mjesto”.

Nikolina pokazala svoju ušteđevinu (Foto: Instagram)

Zavirite u luksuzni zagrebački dom Nikoline Pišek: Pazilo se na svaku sitnicu, a jedan detalj se posebno ističe

Selidbu zasjenio incident u Beogradu

Podsjećamo, u projekt uređenja luksuzne vile Nikolina je krenula sa suprugom Vidojem Ristovićem koji je prije dvije godine iznenada preminuo.

Nakon što su radovi jedno vrijeme bili na pauzi, voditeljica se u konačnici ipak odlučila dovršiti ih te preseliti u dugoiščekivani dom s mlađom kćerkom Unom Sofijom.

Uzbuđenje oko selidbe nedavno je zasjenio incident u Beogradu kad joj bivši svekar Miša Grof nije dopustio da uđe u stan u kojemu je deset godina živjela s kćerkom, a za ulazak u koji je i sudskim putem ishodovala dozvolu.


Komentari