Nikolina Pišek pobjesnila zbog glasina da ima novog dečka: ‘Bolesnici, marš u pećinu’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek oglasila se na društvenim mrežama nakon što su određeni srpski mediji objavili kako je pronašla novu ljubav, prvi put od smrti supruga Vidoja Ristovića.

Naime, Pišek u jednom videu govori o tome kako je uredila kuhinju. “Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podijeliti s vama. Ovako je moja kuhinja trebala izgledati prije nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala rasporediti taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelijepo i možda čak i bolje nego što je planirano”, rekla je Nikolina, a potom spomenula ”divnog partnera” u poslovnom smislu, što su neki protumačili kao da je našla novu romansu.

‘Žene kao da ne mogu ništa same’

“Nikolina Pišek ima novog dečka! Priznala sve, on joj je pomogao oko sređivanja vile: ‘Nisam imala dovoljno novca’”, stoji u naslovu jednog srpskog tabloida.

Voditeljica nije skrivala koliko su je ovi napisi razbjesnili te ih je oštro demantirala.

“Alo, bolesnici, žrtve sje*anog balkanskog zaostalog mentaliteta u kojem žene ne mogu ništa same ako nemaju muškarca uz sebe. Nemam ništa načelno protiv muškaraca. Kao niti bilo koga drugog. Ali protiv bezumlja u kojem se svaki moj uspjeh pripisuje ‘misterioznom muškarcu’ – imam. Bolesnici. Partner? Je li vam ikad palo na pamet da to može biti recimo – poslovni partner? Sad natrag marš u pećinu iz koje ste izgmizali”, napisala je.


Uselila u luksuznu vilu

Podsjetimo, voditeljica je nedavno otkrila da je nakon dvije godine sudskim putem dobila pravo na ulazak u stan u Beogradu u kojem je provela deset godina te je nekada živjela sa suprugom Vidojem Ristovićem. Ipak, navodi da u njega ne može ući jer joj je svekar Miša Grof stao na put.

Miša je već komentirao prve optužbe Nikoline o tome da joj on ne da ući u stan. “Ja sam na vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvijek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam, kad nisam kod kuće? Jel mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan”, poručio je nedavno Miša.

Ovog se tjedna Nikolina uselila u luksuznu vilu u zagrebačkim Šestinama. Iako se vila našla i na stranicama za najam te u prodaji, voditeljica ju je odlučila ostaviti u svom vlasništvu te je urediti i preseliti se u nju sa svojom kćerkom Unom Sofijom. Izgled novog doma podijelila je u nekoliko videa na Instagramu.

Nikolina Pišek iznenadila pratitelje objavom: ‘Osjećam potrebu ograditi se od ovoga, nekoliko ljudi me upozorilo’


Komentari