Nikolina Pišek mu prijeti policijom, a deda Miša tvrdi: ‘Skuhali smo joj ručak i sve’

Nikolina Pišek (Foto: Srecko Niketic / CROPIX)

Voditeljica Nikolina Pišek nedavno je otkrila da je nakon dvije godine sudskim putem dobila pravo na ulazak u stan u Beogradu u kojem je provela deset godina te je nekada živjela sa suprugom Vidojem Ristovićem. Ipak, navodi da u njega ne može ući jer joj je svekar Miša Grof stao na put.

Nakon što je bezuspješno pokušala ući u stan na Vračaru, Nikolina je najavila da će sljedeći put doći u pratnji policije. U Beograd je trebala stići u četvrtak, a cijelu je situaciju za Blic komentirao njezin svekar Miša Grof.

“Trebala je doći, pripremili smo i ručak i doček i sve, ali nje nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dvije godine, što bih sad. Odvjetnici kažu da ne znaju ništa o slučaju i rješenju koje spominje, nitko nije ni najavio da će doći. Pa ja najviše na svijetu želim vidjeti to dijete, nisam je vidio dvije godine. Interesira me dijete, nema ratova”, objasnio je Miša.

Drama ispred beogradskog stana Nikoline Pišek (Foto: Instagram)

‘To je sve moje’

“Nisam bio kad je došla, ne znam što bi s policijom, nije se najavila. Valjda bih i ja morao dobiti tu presudu. Tamo je povremeno živjela s mojim pokojnim sinom, to je sve moje. To je sve na moje ime, ništa ne razumijem, kakav njen stan na Vračaru? Ona tamo ima svoje stvari, garderobu, ali nema je dvije godine. Odakle joj stan na Vračaru? Neka dođe, bit će nam zadovoljstvo, kako drugačije”, zaključio je Miša.

Podsjetimo, Miša je već komentirao prve optužbe Nikoline o tome da joj on ne da ući u stan. “Ja sam na vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvijek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam, kad nisam kod kuće? Jel mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan”, poručio je nedavno Miša.

Inače, Nikolina Pišek ovog se tjedna uselila u luksuznu vilu u zagrebačkim Šestinama. Iako se vila našla i na stranicama za najam te u prodaji, voditeljica ju je odlučila ostaviti u svom vlasništvu te je urediti i preseliti se u nju sa svojom kćerkom Unom Sofijom. Izgled novog doma podijelila je u nekoliko videa na Instagramu.


Deda Miša tvrdi da Nikolina Pišek prodaje priče: ‘Ko ovdje laže’


Komentari