Nikolina Pišek iznajmljuje vilu u Šestinama: Evo u čemu možete živjeti za 6000 eura mjesečno

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

‘Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom, izlazom na bazen, tri spavaće sobe i prostorom za osoblje’, stoji u oglasu jedne poznate agencije za nekretnine putem koje voditeljica Nikolina Pišek pokušava pronaći stanare za svoju luksuznu zagrebačku vilu.

Velebno zdanje od 420 m2 sadrži, između ostalog, i tri puta veću okućnicu, a cijena mjesečnog najma prava je sitnica – samo 6000 eura.

Nikolina Pišek iznajmljuje luksuznu vilu u Šestinama (Foto: opereta.hr)

Vrhunski opremljena

Kako je navedeno u oglasu, vila je opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarijom, grijanjem putem dizalica topline te je podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće. Također, ima i smart house sustav, pripremu za solarne panele te terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće.

Velebno zdanje prostire se na više od 400 m2 (Foto: opereta.hr)

Inače, riječ je o luksuznoj kući pod Sljemenom koju je Nikolina gradila s pokojnim mužem Vidojem Ristovićem. Vila je trebala biti njihov obiteljski dom, no, nažalost, nakon Vidojeve smrti krenule su svađe s njegovim ocem Viktorom Ristovićem. 

Nikolina Pišek šokirala priznanjem o pokojnom mužu: ‘Kad bi samo znali koliko stvari još imam za reći’


Voditeljica je prvotno kuću pokušala prodati za 1,7 milijuna eura no kako joj isto nije pošlo za rukom, sad se odlučila dati je u najam po cijeni koju si tek rijetki mogu priuštiti.

Cijena mjesečnog najma je 6000 eura (Foto: opereta.hr)


Komentari