Nikolina iz “Braka na prvu” otkrila koliko je zaljubljena: ‘Pravi partner je šlag na torti’

Brak na prvu. (Foto:RTL)

Iako je popularni sociološki eksperiment “Brak na prvu” završio je s emitiranjem, o neki parovima i kandidatima i dalje se naveliko priča. Jedna od njih je i svestrana Nikolina Dianežević, kuharica, food bloggerica, fitness trenerica, instruktorica joge iz Velike Gorice. 

Podsjetimo, gledatelji su je imali prilike upoznati u RTL-ovim showovima ‘Tri, dva, jedan – peci!’, Gospodin Savršeni’, ali i u četvrtoj sezoni ‘Braka na prvu’.  Nažalost, nakon završetka eksperimenta, između njih se ipak nije rodila ljubav, nego prijateljstvo. O svom trenutnom ljubavnom statusu progovorila je na društvenim mrežama.

“A zaljubljena sam kako sam već rekla, u život, u avanture, u putovanja, u svoje ljude, Harleyja, u motore, u planine, prirodu i more, u bezbrojne mogućnosti života. Toliko toga postoji van muško-ženske ljubavi i smatram da to nije jedino čemu bi trebalo težiti u životu. Pravi partner je svakako šlag na torti. Mislim da se danas previše ljudi fokusira na to da nađe pravog partnera, a premalo na to da postane pravi partner”, istaknula je.

Nikolina Dijanežević (Foto: Screenshot)

‘Definitivno najluđa stvar’

Podsjetimo, stručnjaci su u posljednjoj sezoni Nikolinu spojili sa Antonom Glavašem, Kanađaninom hrvatskog podrijetla sa španjolskom adresom. Kemiju su gledatelji primijetili već pri samom vjenčanju, a i Nikolina je bila pozitivno iznenađena svojim televizijskim suprugom. Iako nisu opstali nakon showa, Anton je svojedobno bio otvoren i preseljenju u Hrvatsku.

“Zbog ljubavi, možda. Mislim da je najvažnija stvar za svakoga od nas ljubav prema sebi, moramo biti sretni sa svojim životima, svojom karijerom i zaista voljeti sebe prije nego što možemo podijeliti dio toga s drugom osobom. Zapravo, mislim da je ‘Brak na prvu’ definitivno najluđa stvar koju sam napravio”, izjavio je jednom prilikom.

Zlikovci ružno o Baby Lasagni na društvenim mrežama, reagirao njegov tim: Ovo je morbidno



Komentari