Nije štedjela: Nikolina Pišek pokazala kako je sredila sobu u luskuznoj vili u Šestinama

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek ovih dana ima pune ruke posla. Naime, kako je otkrila putem svog Instagram profila, Nikolina trenutno uređuje impozantnu vilu u zagrebačkim Šestinama koju je započela uređivati s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

A nakon što je prije nekoliko dana pokazala kako će izgledati njezina spavaća soba za koju su joj majstori na Valentinovo postavljali ormare po mjeri, sad je dala kratki uvid i u carstvo svoje kćeri Une Sofije.

Nikolina trenutno uređuje kuću u Šestinama (Foto: Instagram)
U kćerinoj sobi ističu se veliki ugradbeni ormari (Foto: Instagram)

Mozaik ružičastih pločica

Sudeći po sinci koju je objavila na spomenutoj društvenoj mreži, čini se kako su joj se veliki ormari iznimno svidjeli, s obzirom na to da ih je naručila i za Uninu sobu.


Dok šeće prostorijom u pozadini se vidi mozaik ružičastih pločica, iz čega je jasno da poput glavne spavaće sobe i dječja ima svoju kupaonicu, a osim te prostorije Pišek je pokazala još jednu u kojoj se vidi tamnoplavi kauč.

Kuća Nikoline Pišek (Foto: Instagram)
Unina soba ima i svoju kupaonicu (Foto: Instagram)

Inače, nedavno je na stranici jedne poznate agencije za nekretnine oglašen i Nikolinin stan koji voditeljica daje u najam za vrtoglavih 6 tisuća eura mjesečno.

Nikolina Pišek iznajmljuje vilu u Šestinama: Evo u čemu možete živjeti za 6000 eura mjesečno

”Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom izlazom na bazen, 3 spavaće sobe i prostorom za osoblje”, stoji u oglasu u kojem je navedeno da je kuća prostire na 420 m2 te dolazi s tri puta većom okućnicom.


Komentari