Nije se mogao suzdržati: Tereza imala nezgodu na pozornici, a Matanićeva reakcija postala hit

Reakcija Dalibora Matanića postala hit na društvenim mrežama (Foto: Screenshot)

Jučer je u HRT-ovom studiju ‘Anton Marti’ održana ovogodišnja dodjela nagrada Zlatni Studio. Svečanoj dodjeli prisustvovale su mnogobrojne osobe iz javnog života, a za glazbeni dio večeri zaduženi su bili Tatjana Cameron Tajči, Nina Badrić, Petar Grašo i Jasna Zlokić.

Tereza Kesovija (Foto: Ranko Suvar/ CROPIX)

Među brojnim nagradama koje su se sinoć podijelile, zasigurno se izdvaja ona za životno djelo koja je otišla u ruke glazbene dive Tereze Kesovije. Glazbenica se u emotivnom govoru zahvalila dragoj prijateljice bez koje, kako je pojasnila, ne bi bila to što je.

Nagradu za životno djelo dobila je Tereza Kesovija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

‘Hvala ti od sveg srca’

Gorani Miljević, mojoj divnoj prijateljici, također, bez koje ne bih mogla prijeći sve nevolje koje sam imala posljednjih mjeseci. Goga moja, hvala ti od sveg srca. Bilo je nagrada, ali moram priznati da je ovo ono nešto što prvo, nisam očekivala, pa je radost i iznenađenje veće, ali i ovo sunce mi je najdraže među svim tim nagradama’, zaključila je diva.

Nije se mogla suzdržati: Glumica rasplakala Severinu na dodjeli tv nagrada

No, večer nije prošla bez gafova pa se jedan dogodio upravo Terezi. Naime, dok je bila na pozornici u društvu drugih kolega sa estrade, Tereza je odlučila zaplesati, a prilikom nezgodnog pokreta završila je na podu.


Matanić ostao šokiran prizorom

Snimka njezinog pada pojavila se na društvenim mrežama, a pažnju s iste uspio je skrenuti redatelj Dalibor Matanić koji je stajao u njenoj neposrednoj blizini. Vidno šokiran, na snimci se može vidjeti kako Matanić drži ruku na ustima, a zabezeknuti su ostali i drugi oko Tereze. No za sve zabrinute fanove, situacija je imala pozitivan završetak. Pjevačica nije bila ozlijeđena, te se ubrzo uz pomoć drugih vratila na noge.


Komentari