Nevjerojatno nalikuje ocu, a privatni život drži u tajnosti: Prepoznajete li sina našeg poznatog pjevača

Christian Cetinski (Foto: X)

Iako nije rijetkost da djeca poznatih roditelja i sama u nekom trenutku odluče krenuti istim putem, kad je riječ o mladiću s fotografije, on je ipak izabrao život podalje od svjetala reflektora.

Naime, iako mu je otac jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, s karijerom dugom više od tri desetljeća, 27-godišnji Christian Cetinski odlučio je krenuti svojim putem pa se danas o njemu zna izrazito malo.

Sin Tonija Cetinskog i bivše missice Antonele Butigan ne voli se izlagati javnosti, nije aktivan na društvenim mrežama, a njegov otac tek u rijetkim javnim istupima komentira sinov život.

Toni Cetinski i sin Christian (Foto: Instagram)

Sin mu podario unučicu

Jedan od takvih bio je i prije tri godine kad je 55-godišnji pjevač postao djed. Njegov sin Christian i supruga Nina, inače Njemica koja je po struci medicinska sestra, dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Elenu čiji je dolazak na svijet razveselio čitavu obitelj.

“Što reći? Nemam riječi. Djeca su Sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony”, poručio je tada ponosni dida Tony putem društvenih mreža.

Inače, Christian s obitelji živi u Berlinu gdje studira na tamošnjem Sveučilištu primijenjenih znanosti. U Njemačku se preselio još 2014. godine, i to s majkom koja je u Stuttgartu započela novi život uz zaručnik.


Otac joj je naš poznati sportaš, a ona se okrenula glazbi: Evo čija je kći Klara iz Superstara

Upoznali se na izboru za Miss

Podsjećamo, ljubavna priča Tonyja Cetinskog i Antonele Butigan započela je 1994. godine kad je pjevač, tada još ne znajući kako će mu upravo ona biti buduća supruga, Antonelu upoznao na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije na kojem je bila jedna od natjecateljica.

Dvojac se vjenčao godinu dana kasnije, a u srpnju 1997. na svijet je stigao i sin Christian. Međutim, bračna idila nije dugo potrajala, a ubrzo je uslijedila i sudska bitka za skrbništvo koju su pratili i narušeni obiteljski odnosi.

No, u konačnici, bivši supružnici su uspjeli pronaći zajednički jezik, a mnogi se sjećaju i kad se glazbenik 2015. godine pohvalio kako je uspio iznenaditi sina na njegov 18. rođendan doputovavši u Njemačku i kupivši mu obećanu gitaru.


Komentari