NEVEN CIGANOVIĆ OPET NAPADA: ‘Lana nema četiri kilograma viška, već deset’, obožavatelji zgroženi komentarima ‘Piknuo sam tamo gdje boli’

Foto: Instagram

Poznata pjevačica Lana Jurčević, pojavila se na ovogodišnjem Porinu u zelenoj šljokičastoj haljini te se tako našla na meti kritika u jednoj showbizz emisiji. Naime, Lidija Bačić i Neven Ciganović, komentirali su njen styling tvrdeći da izgleda loše, jer Lana, kako kažu, ima nekoliko kilograma viška.

“Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro”, izjavio je u emisiji društveni kroničar i stilist Neven Ciganović. Lana je ubrzo vidjela komentare, pa je na njih odlučila i odgovoriti te je postavila na svoj Instagram profil fotografiju u haljini koja je izazvala kritike.


“Kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila. Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više. Uostalom što znači više?”, rekla je Lana.

No, ovoj priči nije kraj. Nedavno se održala i revija “Duchess” dizajnerice Snježane Mehun koju je Cigi detaljno komentirao na na društvenim mrežama te je otkrio koje su mu najbolje i najgore odjevne kombinacije.

“Bilo je zanimljivo, očigledno su ljudi jedva čekali da malo izađu i da si daju malo oduška, ali bilo je više neuspješnih nego uspješnih kombinacija”, objašnjava Neven dodajući da je Hana Rodić dominirala, a da je najgore odjevena bila Nela Đinđić.

“To je nešto prestrašno, preodvratno. Baš sam bio u šoku kada sam je vidio”, žestoko je komentirao Neven za 24 sata. Osim toga, priliku je iskoristio i da se dotakne svojih neprimjerenih komentara o višku kilograma Lane Jurčević, pa kaže da smatra da je riječ o 10 kilograma viška, a ne četiri.

“Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo tamo ‘di ju najviše boli. Toliko o tome. Ja obično ne odgovaram na prozivke posebno ako su nekakve zlonamjerne, ali ove nisu bile”, zaključuje Neven.


Komentari