Nesvakidašnji prizor u ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Pogledajte što su Zlata i Mirko napravili usred live prijenosa

Zlata i Mirko u "Dobro jutro, Hrvatska" (Foto: Facebook)

HRT-ova emisija “Dobro jutro, Hrvatska” emitira se već više od trideset godina, a u više od pet tisuća emisija, gledatelji su imali priliku vidjeti razne zanimljive trenutke vezane za snimanje iste.

Dogodovštine iza kamera kao i one neplanirane koje se odviju u programu uživo uvijek su privlačile najviše pažnje, a jedna takva odvila se i u današnjem izdanju “Dobro jutro, Hrvatska”.

Naime, emisiju su danas vodili Zlata Mück Sušec i Mirko Fodor, a u jednom trenutku odlučili su iznenaditi kolegu reportera Krešu Volarevića koji se javljao iz zagrebačkog studija.

Zbunili kolegu svojim dolaskom

“Idemo do naše zagrebačke ekipe”, započeo je Mirko najavu na što se Zlata nadovezala: “A mogli smo zbilja i otići jer je tu, tu je iza ugla”.

“Pa možemo krenuti sada”, zaključio je potom voditelj, a onda se dogodila nesvakidašnja situacija. Voditeljski duo odlučio je napustiti studio te se, na opće iznenađenje kolege reportera, pridružio njemu u odjavnoj špici.


“Evo vidite koliko smo daleko od našeg studija. Lijepo, dobro”, komentirao je vidno zbunjeni reporter dok se u pozadini čuo smijeh kolega koje su Zlata i Mirko iznenadili svojim dolaskom.

Potreseni gledatelji napali produkciju ‘Dobro jutro, Hrvatska’: ‘Di to ima, može vas biti sram’

“Regina? A nije Šime?”

“Hoćeš mi posuditi mikrofon”, rekla mu je kroz smijeh Zlata na što se Mirko nadovezao: “Krasan si bio”. Vesela trojka potom se pokušala dogovoriti tko će najaviti sljedeće javljanje koje je bilo iz Splita pa su u konačnici odlučili da ta čast pripadne kolegi reporteru.

“A tko nam je u Splitu? Regina? A nije Šime?”, upitao je duhovito Krešo na što mu je Zlata odgovorila kako se iz Splita javlja kolegica Regina koja igra tenis.

“Ostanite ispred svojih ekrana, ovo treba vidjeti, Regina u Splitu igra tenis. Dobro da nije nogomet”, poručio je kroz smijeh reporter koji je svojim komentarom nasmijao i voditeljski duo.


Komentari