Ne skriva koliko mu znači: Charles nakon ročišta s Ellom objavio fotografiju s drugom ženom

Charles Pearce (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik i još uvijek zakoniti suprug, 13 godina stariji Britanac Charles Pearce jučer su se pojavili na još jednom ročištu na Općinskom sudu u Puli.

Kao i do sad, ni najnovije pojavljivanje na sudu nije prošlo bez medijske pompe, a za razliku od prethodnih susreta na sudu, ovo su oboje odlučili dokumentirati i na svojim Instagram profilima.

Tako su i Ella i Charles s pratiteljima na spomenutoj društvenoj mreži podijelili fotografije jučerašnjeg dana, pri čemu je posebno zanimljivu objavu imao 46-godišnji Britanac.

Ella i Charles na sudu: Njegov pogled u fotografa sve je rekao

“Ne bilo kakva odvjetnica, moja zvijezda”

Naime, Charles je putem Instagram Storyja podijelilo fotografiju nastalu ispred suda, a na kojoj pozira u društvu svoje odvjetnice. “Ne bilo kakva odvjetnica, moja zvijezda”, poručio je Britanac uz fotografiju koja je mnoge zaintrigirala.


Inače, poduzetnik s hrvatskom adresom se i do sad mogao vidjeti u društvu iste odvjetnice, no, ako je suditi prema njegovim riječima, čini se kako rasplet posljednjih događaja ide njemu u korist.

Međutim, ništa manje zadovoljna nije bila ni njegova, uskoro bivša supruga, Ella koja se nakon ročišta također oglasila na Instagramu.

Charles putem Instagrama pohvalio svoju odvjetnicu (Foto: Instagram)

“U crnom, tuguješ za Charlesom”

“Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe. Antonio Volarević nosi najskuplju torbicu”, napisala je Elle ispod fotografija s ročišta gdje se referirala na odvjetnikove spise.

Jedna pratiteljica zamijetila je kako se Ella odlučila za potpuno crnu kombinaciju, a u komentarima je pretpostavila i razlog.

“U crnom, tuguješ za Charlesom”, napisala je pratiteljica, na što joj je Ella odgovorila “pin” i uistinu označila njezin komentar ispod objave.


Komentari