Navala na novu aplikaciju za traženje partnera: Jedna stvar ju razlikuje od svih ostalih

Nova aplikacija, ilustracija (Foto: Pexels)

Pokrenuta je prva hrvatska aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika naziva Holydate. Ona je namijenjena svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Cilj aplikacije je olakšati upoznavanje i prvi kontakt osobama koje žele zasnovati obitelj. Osim u Hrvatskoj, aplikacija se može preuzeti u svim zemljama u Europi i regiji. Osnivačica je Ivana Matković koja je kroz molitvu i razmatranje doživjela Božji poziv da pokrene mobilnu dating aplikaciju za katolike te druženja uživo.

U prvih 24 sata od pokretanja, aplikaciju je preuzelo više od 600 korisnika. “Iznimno nas veseli da je ideja o mobilnoj aplikaciji konačno postala finalni proizvodi i da nakon više od tri godine planiranja, dizajniranja, programiranja, izrade i testiranja, aplikaciju možemo plasirati u javnost”, poručuje osnivačica.

Holydate druženja (Foto: Holydate)

Sklopljeno više brakova

Inače, prije tri godine kreirana je Facebook grupa Holydate koja sada broji više od 4400 članova, a do sada je održano preko 80 susreta uživo. Organizirana su hodočašća, ljetovanja, zabave, izleti i speed date-ovi.

Zahvaljujući druženjima, sklopljeno je devet brakova, na svijet su došle dvije bebe, kao i mnogo veza koje danas idu prema braku.

Također, osnivačica ističe da se Holydate aplikacija razlikuje od ostalih po tome što je namijenjena upravo za osobe koje žive sakramentalno i krajnji im je cilj veze sakrament ženidbe.


Nadalje, posebnost aplikacije je to što korisnici ispunjavaju ‘upitnik’ kako bi ostali dobili bolji uvid u profil osobe. “Pitanja su pomno osmišljena i detaljna te obuhvaćaju duhovni i naravni aspekt života sa svime što bi korisnici željeli znati prije prve kave”, istaknula je Ivana Matković, osnivačica Holydate-a, koja je i sama supruga upoznala na jednom od Holydate druženja.

Holydate aplikacija (Foto: Holydate)

Nadalje, osnivačica je istaknula kako su susreti uživo najveća prednost Holydate-a te da se oni uskoro planiraju organizirati i po svim većim gradovima u Hrvatskoj.

“Organiziranim susretima uživo želimo potaknuti korisnike da izađu, druže se i upoznaju u realnom životu, dok je cilj aplikacije da ona bude prvi kontakt i mjesto gdje će uz mogućnost virtualnog upoznavanja osobe dobivati i obavijesti o svim organiziranim susretima uživo”, zaključuje osnivačica.

Neovisni stručnjak istražit će kontroverze oko Eurosonga: ‘Delegacije nisu poštivale duh pravila’


Komentari