NATAŠA JANJIĆ OTPUTOVALA U AUSTRIJU ZA ROĐENDAN: ‘Samo da me više ništa ne žulja – ni cipele ni ljudi’

Foto: Nataša Janjić Instagram

Glumica Nataša Janjić Medančić napunila je jubilarnih 40 godina, a tim povodom je objavila fotografiju na društvenim mrežama povodom svog rođendana te otkrila obožavateljima da je otputovala u Austriju.

“ČETRDESET, čovječe! E pa baš sam se naradila! Zato samo da me više ništa ne žulja – ni cipele ni ljudi! I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više”, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj drži bocu vina u ruci te slasno jede piizu.

“Ooooo, moja Vi, sretan ti od srca”, odmah je komentirala domaća splitska glumica, Ana Gruica.

“Sretno draga, a sad kreću najbolje godine”, poželila joj je modna dizajnerica Matija Vuica.

“Sad tek počinje šou. Tako su mene hrabrili prije 6 mjeseci”, našalila se Nevena Rendeli.

Čestitkama su se pridružili i glumac Slavko Sobin, voditeljica Antonija Blaće, bivša manekenka Viktorija Rađa i mnogi drugi.


Glumica je otkrila kako je svoj rođendana odlučila provesti aktivno sa suprugom, ortopedom Nenadom Mendačićem (35) u snježnoj Austriji pa se našalila sa nizom fotografija.

“On je otišao po drva za saunu, a ja…” napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u hotelskom ogrtaču dok čeka supruga, te je kasnije otkrila da su se uputili na skijanje pa se našalila na račun svoga skijanja.

“Doveo me da me se riješi”, napisala je Nataša.

Foto: Instagram

Po svemu sudeći, splitska glumica uživa u snježnim planinama, a otkrila i je i još jedan sočni detalj. Nazdravila je povodom svog rođendana čak i na visinama.

Podsjetimo, Nataša se udala za liječnika Nenada u tajnosti 2019. godine, a supružnici izmijenili zavjete u zagrebačkoj vijećnici. U rujnu iste godine objavila je kako očekuju dijete. Nedugo nakon vjenčanja u privatnoj poliklinici Podobnik u Zagrebu, rodila je sina Tonija. Osim toga, glumica je jednom prilikom otkrila kako su Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić zaslužni za njezinu ljubavnu sreću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Komentari