Nataša Janjić otkrila što je godinama izgovarala pogrešno: ‘Nikad nije kasno da naučiš’

Nataša Janjić Medančić (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Poznata hrvatska glumica, Nataša Janjić Medančić na svom je Instagram profilu nedavno objavila zanimljiv video u kojem je otkrila ono što, osim nje, mnogi već godinama izgovaraju pogrešno.

Naime, glumica je u videu zapjevala pjesmu Olivera Dragojevića ‘U ljubav vjere nemam’, pri čemu je istaknula određeni dio. “Jeste li znali da pjesma ‘Ljubav sam želio, ne bih tako uvenuo’, zapravo ide ‘Nju da sam ženio, ne bih tako uvenuo, starim ja’? Nikad nije kasno da naučiš ispravno pjevati stihove”, navela je.

Njezin video komentirali su pratitelji i kolege koji su brojne pjesme zapravo pjevali pogrešno. Voditeljica Antonija Blaće tako se osvrnula na stihove pjesme ‘Rock galama’ koju pjevaju Đavoli: “A rok na Hani, emili ani? Đavoli. Znaš kako to zapravo ide.” Inače, ispravni stihovi su ‘Rock now honey, Emili i Ani’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)


‘Pjevala sam kao klinka’

Nadalje, glumac Marko Petrić osvrnuo se na pjesmu benda Tutti Frutti ‘Nasloni glavu na moje rame’. “Ispod moga ramena, skloni se od lovaca, sova oka sklopljena”, pjevao je umjesto “Iza moga ramena skloni se od lovaca, s oba oka sklopljena”.

Također, pjevačica Ivana Kindl spomenula je pjesmu ‘Malinkonija’. “Marinko i ja sam pjevala kao klinka”, navela je.

“A bit ću iskrena, znala sam. Ali imam i ja svoje bisere, u Grašinoj pjesmi sam mislila da ide bob i loza da me opija”, “Bijelo-crvena, moja Hrvatska, a ide polja Hrvatska”, “Sve za ljubav sto KRIVA je žena, čovik i more”, navodili su pratitelji u komentarima.

Rozga otkrila ono što nitko ne bi očekivao: ‘Ovo ima samo 4 posto ljudi na svijetu’


Komentari