Nastavlja se javno prepucavanje, Tamara uzvratila Filipu: ‘Neka prestane lagati, mogla bih svašta reći’

Tamara i Filip više nisu u dobrim odnosima (Foto: RTL/Screenshot)

Nastavlja se javno prepucavanje između Filipa i Tamare iz ovogodišnje sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’.

Naime, iako su kroz show izgradili temelje za lijepo prijateljstvo, a mnogim gledateljima dali nadu da će se iz istoga roditi i ljubav, Tamara je nedavno iznenadila javnost otkrivši kako ona i Filip više nisu u kontaktu.

Tada je, između ostalog, rekla kako ga je pod zadnje morala skidati s telefona, a Filip je na to ubrzo odvratio s komentarom da je to “jedini način na koji ona njega može skinuti”. Međutim, Tamara mu nije ostala dužna.

Tamara i Filip (Foto: RTL)

“Više je hodao polugol nego obučen”

Samoborka se sada osvrnula na njegove izjave i jasno dala do znanja da laži neće tolerirati.

“Što se tiče skidanja, to mi kaže čovjek koji se voli pokazivati i koji je više vremena hodao polugol nego obučen, koji je skidao majicu prvom prilikom kako bi pokazao svoje tijelo, ali u redu”, rekla je Tamara za RTL.hr.

Također, komentirala je i Filipovu izjavu da ju je na svoj rođendan zvao samo iz pristojnosti jer su bile pozvane i druge djevojke iz showa pa da se ona ne bi osjećala isključeno.


Filipu prekipjelo pa uzvratio Tamari niskim udarcem: ‘To je jedini način na koji me može skinuti’

“Ne želim se spuštati na njegov nivo”

“Što se tiče rođendana, nemam komentara za tu izjavu. S tim komentarom o rođendanu je ponovno više otkrio o sebi nego o meni. Neću otkriti kako je točno bilo jer ne želim uplitati i druge ljude koji su spomenuti u izjavi”, započela je Tamara, a potom poručila:

“Filipa bih preporučila da prestane govoriti laži i iskrivljenu istinu kako ja ne bih počela govoriti onako kako je zaista bilo. Neda mi se prepirati preko medija. Ostajem dosljedna do samoga kraja. Mogla bih svašta reći o njemu, ali ne želim se spuštati na njegov nivo”.

Podsjećamo, Tamara je ranije izjavila kako joj se Filip nakon završetka emitiranja ovogodišnje sezone samo prestao javljati te da u konačnici nije bila ni iznenađena takvim ishodom jer je to i očekivala od njega.


Komentari