Našeg poznatog pjevača odala supruga s kojom je 18 godina u braku: ‘Nekad pretjera u tome’

Jole i supruga Ana (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Jedan od omiljenih domaćih glazbenika te rado viđen gost brojnih svadbi u Hrvata, Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana danas slave 18. godišnjicu braka.

Tim povodom, popularni Splićanin se oglasio na društvenim mrežama gdje je supruzi posvetio romantične objave.

“18 godina zajedno. 18 godina ljubavi”, poručio je 52-godišnji Jole uz fotografiju na kojoj sa suprugom razmjenjuje nježnosti uz more.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)


Zapisao krivi broj

Inače, iako danas slave punoljetnost braka, zbog Joletove pogreške svojedobno, dvojac svoju ljubavnu priču zamalo da nije ni započeo.

Naime, pjevač je jednom prilikom ispričao kako je tijekom upoznavanja zapisao pogrešan broj Anina mobitela. Nakon što ju je nekoliko puta nazvao, a ona se nije javila, rekao je to prijatelju, koji mu je ukazao na pogrešku.

“Ja govorim, došao sam u Split, bila mi je Ana rekla da se javim i zvao sam je par puta, ne javlja se. Kaže on: ‘Ne, ne, to nije moguće jer ona ako ti je dala broj, ona će ti se javiti sigurno. Onda je on ustanovio da sam zapisao krivi broj. Naravno kad sam nazvao pravi broj, ona se javila, otišli smo na piće pa na drugo piće”, prisjetio se pjevač za IN Magazin.

Jole je prošle godine zaradio pravo malo bogatstvo: Evo o kojoj je cifri riječ

Tajna je u kompromisu

Podsjećamo, jedan od naših najskladnijih parova vjenčao se 4. lipnja 2006. godine, a na njihovoj nezaboravnoj svadbi bilo je više od 400 uzvanika.

Danas su ponosni roditelji četvero djece; kćeri Ive, Eme i Tije te sinčića Luke, a kako je Ana svojedobno otkrila, tajna uspješnog braka između nje i deset godina starijeg pjevača leži u kompromisu.

“Nekad i vidiš neke stvari tipa išao je s društvom. Meni to ne smeta ako je išao s društvom jednu večer, drugu večer. Nekad kad prekardaši nakon tri večeri mu kažem ‘alo, ej malo stani na balun’. Onda on kaže ”je Ane, dobro je.” Ali to je sve normalno, on je društven i ja sam ga takvog prihvatila”, objasnila je Ana.


Komentari