Naš Vatreni ima tešku životnu priču, a nakon Eura otišao je svojoj obitelji pomoći u polju

Martin Erlić (Foto: Instagram)

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i talijanskog Sassuola, 26-godišnji Martin Erlić ne prestaje s radom ni nakon završetka naporne i stresne sezone.

Naime, iako su Vatreni neslavno prošli na Euru, te su mnogi igrači ovo vrijeme iskoristili za predah od obaveza i uživanje u ljetnim radostima, Martin je još jednom oduševio obožavatelje pokazavši da mu rad u polju nije niti malo stran.

Tako je putem Instagrama podijelio fotografiju na kojoj nasmijano pomaže obitelji u poljoprivrednim poslovima.

Martin se pohvalio kako pomaže obitelji u poljoprivrednim poslovima (Foto: Instagram)

“Privilegija je jesti svoju hranu”

“Meni je potpuno normalno pomagati obitelji radom na zemlji. Branje višanja ne volim, tu se čovjek baš satare jer su sitne. Bereš ih nekoliko dana, ovisi koliko imaš stabala, od jutra do mraka. Zato volim kupiti krumpire. Najdraže mi je kad nas bude desetak u ekipi jer tada ima puno rada, zezancije i komunikacije. I ciklu mi je drago birati i brati.

A to sve radimo za naše potrebe, kako bismo imali domaću hranu. Baš mi se otac žalio kako ne može jesti onu iz dućana, smeta mu za želudac. I stvarno je ovo privilegij kad možeš jesti nešto bez aditiva i da nije riječ o industrijskoj proizvodnji”, rekao je 26-godišnjak jednom prilikom za Story.

Inače, osim što je stekao simpatije mnogih svojom skromnošću i privrženošću obitelji, Erlić je brojne ganuo i svojom teškom životnom pričom.


Naš Vatreni dugo je skrivao tešku životnu priču: ‘Živjeli smo u štali, nikad to nisam rekao’

“Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali”

“Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i nas je od njih dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka i skupljanje boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce… Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe.

Otac me naučio da zadnjih 10 kuna podijelim s prijateljima. Uvijek mi je govorio da je bitno da me ljudi cijene, a ne da me pamte kao škrtu i sebičnu osobu. Uvijek pozdravljam svaku osobu, to radim iz poštovanja, od čistačice u klubu pa do direktora”, ispričao je Erlić nedavno i oduševio domaću javnost.


Komentari