Napokon smo doznali što Andrija Jarak radi na RTL-u: Od njegove nove emisije se puno očekuje

Andrija Jarak je na predstavljanju nove sheme pozirao s kolegicama (Foto: Vesna Pandžić/CROPIX)

Na sinoćnjem predstavljanju nove jesenske sheme RTL-a napokon se doznalo na čemu je to svih ovih mjeseci, pa i godina, radio poznati reporter Andrija Jarak koji je prije dvije godine kao velika akvizicija u ovu TV kuću prešao s Nove TV.

(Foto) Došle su sve zvijezde: Predstavljena nova jesenska shema RTL-a

Njegova emisija se zove ‘Dosje Jarak’, a emitirat će se nedjeljom u udarnom terminu od 20 sati.

Dodatnih službenih informacija o novom Jarkovom projektu zasad nema, no neslužbeno smo doznali da je riječ o true crime serijalu u vrhunskoj produkciji. Jarak će se sa svojim timom, naime, baviti najpoznatijim kriminalnim slučajevima u novijoj hrvatskoj povijesti.

Logičan nastavak karijere

Andrija Jarak i Zoran Šprajc na predstavljanju nove jesenske sheme (Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX)

Logičan je to nastavak karijere u kojoj je Jarak postao najpopularniji upravo po javljanjima s ‘mjesta nesreće’, od ubojstava, prirodnih katastrofa, požara, pljački… Štoviše, rečenica ‘dabogda ti se ispred kuće javljao Andrija Jarak’ s vremenom je postala popularna crnohumorna kletva.

Njegov novi projekt najavljivan je neuobičajeno dugo, toliko da su se neki mediji počeli pitati ‘što Jarak zapravo radi na RTL-u’. Ipak, ovaj je projekt, načuli smo, izuzetno kompleksan i, s obzirom na osjetljivu tematiku, zahtijeva temeljitu pripremu. Zbog toga se pripremao više od godinu dana, a gledatelji će uskoro vidjeti i rezultate.


Andrija Jarak pozirao s bivšim TV voditeljem: ‘Iako ne izgleda tako, pametan je naš glavni analitičar’


Komentari