Nakon zajedničkog slavlja u Dubrovniku, sin Roda Stewarta obznanio da se rastaje: Pronašao je već i utjehu

Vjenčanje sina Roda Stewerta u Dubrovniku (Foto: Tonći Plazibat/CROPIX)

Glazbenik Sean Stewart (43), sin legendarnog britanskog kantautora Roda Stewarta (79), razvodi se samo godinu dana od sklapanja braka s televizijskom producenticom Jody Weintraub.

“Išlo im je tako dobro, a onda su ranije ove godine stvari krenule po zlu. Da nisu jedno za drugo shvatili su nakon nakon što su se počeli često svađati oko svakodnevnih stvari”,  otkrio je anoniman izvor koji dobro poznaje par koji se prošlog Valentinova vjenčao u Las Vegasu.

Utjehu je navodno brzo pronašao, i to u bivšoj djevojci glumca Charlieja Sheena, glumici Juliji Stambler (32), u čijem društvu je nedavno snimljen. Par je zajedno proveo Dan nezavisnosti, američki nacionalni blagdan koji se obilježava 4. srpnja svake godine. Paparazzi su ih uslikali za vrijeme ručka u jednom restoranu u Los Angelesu i pritom zabilježili poljupce.

Događaj godine

Podsjetimo, drugi sin legendarnog glazbenika Liam Stewarta nedavno se vjenčao s Nicole Artukovich i to u Dubrovniku. Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena i sin slavnog britanskog glazbenika Roda Stewarta izmijenili su bračne zavjete u petak popodne u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima. Nakon toga, zabava se nastavila na tvrđavi Lovrijenac.

“Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Louieju”, poručio je Rod mladencima.


Ekspertica iz ‘Braka na prvu’ zaljubila se u kandidata: ‘Neshvaćena kao riba u pustinji’


Komentari