Nakon što je zgrozio gledatelje Braka na prvu, Alen iznenadio vijestima: ‘Želim podijeliti ovaj trenutak’

Alen Vlahović (Foto: RTL)

Jedan od najkontroverznijih kandidata ovogodišnje sezone Braka na prvu, Alen Vlahović, odlučio je postati pjevač te je objavio svoj prvi singl naziva Momačka.

“Željeli smo dobiti zvuk koji će ljude rasplesati, raspjevati i u svima nama pobuditi pozitivu. Na snimanje spota pozvao sam svoje najbolje prijatelje s kojima sam želio podijeliti ovaj lijepi trenutak i stvoriti uspomenu za cijeli život. Stvarno sam se osjećao kao na pravoj momačkoj”, rekao je Alen.

Tekst za pjesmu potpisuje Fayo koji je ujedno i producent projekta, glazbu Amir Kazić Leo, dok je aranžman radio Toni Ćosić. Kad je riječ o pjesmi, Alen ističe kako su tražili veselu pjesmu, za zabave, druženja i veselja te vjeruje kako su u tome i uspjeli. Prije više od devet godina predstavio je svoj prvi singl “Ludilo do zore”, a uz solo karijeru Alen je dio i Storma, električnog dvojca koji je nedavno objavio pjesmu “Maria sam te zvao”.

‘Ne želim forsirati odnos’

Podsjetimo, Alen se gledateljima zamjerio nakon što nije mogao sakriti svoje razočaranje kada je pred oltarom ugledado svoju uparenu suprugu Anu.

Nakon završetka emisije, Alen Vlahović je za portal Dnevno.hr podijelio dojmove. Tako je priznao da ga nije iznenadilo Anino priznanje da se u početku nadala kako bi se među njima mogla razviti ljubav.


“Kad gledam show na televiziji, shvaćam da se tako ne ponaša osoba kojoj nije stalo. Očito se ponadala od prve epizode i vjerovala da će se nešto dogoditi. Ušao sam u eksperiment otvorena srca, ali nisam nikad bio takav da ću pošto-poto forsirati neki odnos. Ponekad je bolje biti sam nego tražiti sreću u nečemu što nije dobro za vas”, kazao je Alen.

Oglasila se Tina nakon završetka ‘Braka na prvu’: ‘Zbog tebe i dalje plačem’


Komentari