Nakon što je zbog videa na Instagramu upala u probleme, Vlatka opet provocira: Zagolicala je maštu pratitelja

Vlatka Pokos (Foto: Biljana Gaurina / CROPIX)

Nakon što je zbog videa s jednog svojeg snimanja upala u probleme s Instagramom, Vlatka Pokos sada je na InsaStoryju podijelila novu provokativnu snimku sebe nakon masaže u kojoj se može vidjeti kako je ogrnuta samo u ručnik.

“Čarobno”, napisala je i zagolicala maštu pratitelja.

Podsjetimo, Vlatka se iz Irske nedavno zbog ljubavi vratila u Zagreb. Nakon duge pauze, objavila je novi singl “Žena od afera” i imala zanimljiv poslovni angažman u Makarskoj gdje je vodila ceremoniju otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju gdje je radila s novim dečkom, Većeslavom Holjevcem koji, osim što je bivši ragbijaš i unuk istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, je ujedno i tajnik ragbijaškog saveza.

Foto: Instagram

‘Strog je šef’

“Jako strog šef”, kroz smijeh je rekla Vlatka nedavno o novom dečku te istaknula kako je ona “profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema”.

Također, voditeljica je ispričala i kako se zbog brojnih obaveza nisu previše viđali tijekom dana, ali i da joj je bila velika čast što je dobila priliku raditi za ragbi.

“On je jako profesionalan, fokusiran i posvećen ragbiju. Meni je svijet ragbija otkriće, uživala sam u utakmicama, odgledala sam apsolutno sve i jako mi se svidjelo”, rekla je Vlatka.


Međutim, iako joj u ljubavi ide sjajno, u svijetu društvenih mreža naišla je na probleme.

“Moj prethodni video, prijavljen je Insta kao seksualno eksplicitan. Izgleda da ima puno ‘klečavaca’ na društvenim mrežama”, poručila je.

Vlatka zbog novog videa upaIa u probleme: ‘Izgleda da ima puno ‘klečavaca’ na društvenim mrežama’


Komentari